|
|
|
... 17. könyv
A Nők Lapja Szakácskönyve...
... |
|
|
|
|
|
|
|
... pihentetjük, majd forró olajban kanállal szaggatva kisütjük. Ha elég nagy edényben sütjük (van elég helye hozzá), akkor magától megfordul.
... |
|
|
|
|
|
|
|
... rálocsolom a tetejére
#769
2009. december 12. 19:52
Válaszolj!
Kohajdáné Gál Irén
http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3 %A1csk%C3%B6nyv/S%C3%BCtem%C3%A9nyek
Szakácskönyv
#768
2009. december 12. 19:50
Válaszolj!
Kohajdáné Gál I... |
|
|
|
|
|
|
|
... perc
Személyenként: 3780 joule\900 cal
http://burgonyasetelek.lapozz.hu/
http://vargakonyha.hupont.hu/4/burgo nyas-etelek
http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3 %A1csk%C3%B6nyv/N%C3%B6v%C3%A9nyek/B urgony%C3%A1s
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
**Sajtos csónak
Hozzávalók... |
|
|
|
|
|
|
|
... gőzöljük, majd a lábasban hagyjuk kihűlni.
[... |
|
|
|
|
|
|
|
Lecsós receptek
Az alábbi lnken
- Babos lecsó: A babot előfőzzük, csak ha már puha adjuk a lecsóhoz. Zöldbabbal is készíthető, de akkor nem kell előfőzni, hanem együtt kel feltenni kevés vízzel.
- Csípős lecsó: Bár mely lecsóhoz alkalmazható, aki szereti a... |
|
|
|
|
|
|
|
... legfontosabbak, mert szemtermésük energiában gazdag, jól tárolható, viszonylag egyszerűen feldolgozható és sokféleképpen felhasználható.
Szakácskönyv
... |
|
|
|
|
|
|
|
Növények leirása és annak feldolgozása ... |
|
|
|
|
|
|
|
Szakácskönyv/Fűszerek/Mit-mihez/C
... |
|
|
|
|
|
|
|
... jöttünk haza a hétvégi házból,és örömmel látom, hogy új topik indult a főzöcskézésről.Hála Istennek az idő remek volt, talán túlságosan is. A családi bográcsozás fenségesre sikeredett,igaz a szakácsok szombaton majdnem megfőttek a kajával együtt a hőségtől,de a délután a sziesztáé volt.Jéghideg dinnye,különféle fagyik, üditők, fürdés a medencében-/na nem nagy,egy felfújható család... |
|
|
|
|
|
|
|
... készülődés,naaaagy fölhajtás,és közben kultúrált alkoholfogyasztás......Én csak a készre voltam hivatalos,a hangszerekkel.Minden benne volt,ainek kell,csupáncsak az ecetet felejtették el a szakácsfiúk kiöblíteni a pacalból,mikor az elején átfürösztötték!!!Na, az első kanálnál minden kiderült!Azért elfogyott.Hát így találták fel a fiúk az ecetes pacalt.Ezt,annyira nem ajánlom! Csók... |
|
|
|
|
|
|
|
RÉGI MAGYAR RECEPTEK
http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3 %A1csk%C3%B6nyv/R%C3%A9gi/R%C3%A9gi_ receptek/%C3%89telek
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
1. PAPRIKÁS KRUMPLI
(pörköltkrumpli)
A paprikás krumplit valószínűleg annyiféleképpen készítjük, ahányan csak hozzálátunk a főzéséhez: még neve ... |
|
|
|
|
|
|
|
S Z A K Á C S K Ö N Y V
Nyers eltevés
http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3 %A1csk%C3%B6nyv/Tart%C3%B3s%C3%ADt%C 3%A1s/Nyers_eltev%C3%A9s
A nyers eltevéseknél hatványozottan fontos az üvegek sterilizálása,
használat előtti kifőzése. Nem kisebb jelentősége van a légmentes zárásnak.
Ha lehetőség van rá, erre a célra elsősorban a bádogtetejű csavaros üvegeket,... |
|
|
|
|
|