Belépés
Élesztőpástétom 2.
Élesztőpástétom 2.
2 fej vöröshagyma, 10 dkg éleszt6, 1 kk. Vegeta, 2 db tojás, 3 ek. zsemlemorzsa, 1 kk. 6rölt kömény, kevés majoránna, sok vágott petrezselyemzöld, só, pirospaprika.
Egy kis lábasban elmorzsoljuk az élesztőt, és kb. 5 dl hideg vizet öntünk rá. A vöröshagymát meg­pároljuk. A felkavart vizes élesztőt hozzáöntjük a megpárolt hagymához, sózzuk, paprikázz...
Zötdségfasírozott
Hozzávalók: 20-20 dkg gomba,karalábé és zöldborsó, 40 dkg le­veszöldség, 3 tojás, 3 zsemle, 3 dl tej, 1 kis fej vöröshagyma, petrezselyem,zsemlemorzsa, marqarin, majoránna, szerecsendió, őrölt bors, só. .

A kifejtett zöldborsót és a fel­kockázott leveszöldséget kevés sós vízben félpuhára pároljuk. A kockákra vágott hagymát két evőkanál margarinban megpirítjuk, hozzá...
1 
Címkék: vöröshagymát meg­pároljuk, felkavart vizes, megpárolt hagymához, kifejtett zöldborsót, fel­kockázott leveszöldséget, kockákra vágott, petrezselyemzöld, élesztőpástétom, leveszöldséget, vöröshagymát, zsemlemorzsa, petrezselyem, pirospaprika, elmorzsoljuk, szerecsendió, margarinban, vöröshagyma, megpirítjuk, hozzáöntjük, hozzávalók, veszöldség, zöldborsót, felkavart, megpárolt, majoránna, félpuhára, kockázott, kifejtett, zöldborsó, paprikázz, hagymához, pároljuk, élesztőt, evőkanál, karalábé, marqarin, lábasban, kockákra, hagymát, kömény, vízben, zsemle, vegeta, vágott, éleszt, sózzuk, öntünk, tojás, vizet, hideg, kevés, őrölt, vizes, hozzá, gomba,
© 2013 TVN.HU Kft.