Belépés
Heti menü ajánlat – 2015. január 19-25.
... muffin ...
Zöldséges-babos paradicsomleves
... utánasó...
Paella csirkemellel és kolbásszal
... scampi,...
Január saláta
... össze. ...
Krémsajtos kehely feketeribizlivel
... egy réteg gyümölcspüré, és ezt ismétlem, amíg tart a hozzávalókból. A tetejére ribizli kerül, majd körbelocsolom málnaszörppel, és díszítem 1-1 szem szederrel.



Megjegyzés:

Bármilyen bogyós vagy erdei gyümölcsből finom, díszíteni is ízlés ...
Vodkás citruskoktél
... meghámozom, feldarabolom, gyümölcscentrifugán levesítem,kis cukrot adok hozzá. Fél órára a hűtőbe teszem.

Fogyasztáskor pohárba öntöm, s adok hozzá vodkát.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!

Forrás: Mind...
Bajor káposzta
... órán keresztül kis lángon főzzük, közben néha megkeverjük.

Ha megfőtt a lencse és a lé nagy része elpárolgott, belefőzzük a felkarikázott kolbászt is.



Friss kenyérrel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Lőrincz Mihály, a fotót Joci küldte....
Túrós pite

Hozzávalók:

A tésztához:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
10 dkg cukor
1 csomag sütőpor
1 pohár tejföl
2 áe,é hkg d b tt1jea5e/1| org5afakk ti2 üutc ál5afakkö etut/1|sg2gaieaerm retua/1| l...
Édes sütőtökkrémleves
... fefő alatt puhára főzzük.

3. Ha kész, botmixerrel pürésítjük.

4. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd a tökmaggal meghintve tálaljuk.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót P.amelie küldte. Köszönjük!

Forrás: Mindmeget...
Sajtos rántott szelet brokkolis-sütőtökös burgonyapürével
... burgonyanyomóval.

Tálaláskor a pürét kissé formázzuk, csepegtessük meg tökmagolajjal vagy szórjuk meg friss petrezselyemzölddel, esetleg mindkettővel.



Megjegyzés:

A bundázáshoz csak zsemlyemorzsát használok, így a panír nem válik e...
Csokoládékosárkák mogyoróvajas sütőtökkrémmel
... megolvadnak).

Tegyük be a hűtőbe pár órára (akár egész éjszakára), hogy az ízek jól összeérjenek. Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, majd kínáljuk.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Kgizike küldte. Köszönjük!

Forrás: Mind...
Sült sütőtök párolt spenóttal és kéksajttal
... és kissé megfonnyasztjuk (körülbelül 1-2 perc), majd hozzáadjuk a sült sütőtököt és a kéksajtot, óvatosan összeforgatjuk, átforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.



Megjegyzés:

Gyönyörü színek, kellemes, összehangolt ízek, feltétlenül benne ke...
Zöld turmix, a vitaminbomba
... elturmixolt rostok már kevesebb munkát adnak a gyomornak, így ebben a formában sok zöldség könnyebben emészthető, mintha csak felszelnénk és nyersen ennénk.


Gyümölcsből, zöldségből és zöldfűszerekből készül a zöldturmix

A zöld turmixokba a legtöbb esetben nem csak zö...
Világbajnok turmixok
... turpisságot. Egy reggelire való vitaminbombát, telis teli rosttal. Ami finom. Amit a gyerekek is szeretnek. Amit még a férfiak is hajlandók fogyasztani.


A málnás turmix nagy klasszikus, akár tejjel, akár joghurttal

A gyümölcsöket nem mindig kívánjuk, bár tény, hogy ol...
A tökéletes kelt tészta – Gabi szerint
... számunkra a legkedvezőbb, mert minden sü...
Kelt túrós batyu
... és megkenem a batyukat, majd a süt...
Aranygaluska vaníliás öntettel
... vágjuk csak tépkedjük! Ízlés szerint vaníliás ön...
Tejfölös póréhagymaleves
... borral, 1-2 percig gyöngyöztetjük, végül hőkiegyenlítéses módszerrel a tejföllel behabarjuk a levest.

Forrón, reszelt sajttal és pirítóssal tálaljuk.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Mandulakonyha küldte. Köszönjük!

Forrás: M...
Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
... vágva sós vízben félig megfőzzük, majd tűzálló tálban összekeverjük kb. fél dl olívaolajjal, és megszórjuk szárított rozmaringgal. Forró sütőben pirosra sütjük.



Megjegyzés:

Melegen és hidegen is nagyon finom és kíméletes!
...
Gombafasírt paradicsomos rizzsel és babraguval
... hozzá kevés vizet (vagy paradicsomlevet), kiforraljuk.

Tálaláskor tányérra helyezzük a gombafasírtot, a paradicsomos rizzsel és a babraguval körítjük.



Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 75 perc múlva
1 adag: 680 kcal

Megjegyzés:

Fotó:...
1 2 3 .......268 269 270 271 ....405 406 ...539 540 541 
Címkék: Lőrincz Mihály, tökéletes kelt, réteg gyümölcspüré, tetejére ribizli, hűtőbe teszem, fotót Hobbychef, felkarikázott kolbászt, receptet Lőrincz, fotót Joci, tökmaggal meghintve, pürét kissé, bundázáshoz csak, fotót Kgizike, sült sütőtököt, zöld turmixokba, legtöbb esetben, reggelire való, málnás turmix, tejföllel behabarjuk, fotót Mandulakonyha, paradicsomos rizzsel, babraguval körítjük, sutotokkremleves, burgonyanyomóval, feketeribizlivel, hőkiegyenlítéses, sütőtökkrémleves, paradicsomleves, paradicsomlevet, burgonyapurevel, póréhagymaleves, megfonnyasztjuk, burgonyapürével, porehagymaleves, zöldfűszerekből, gyöngyöztetjük, receptgaleriak, zsemlyemorzsát, sütőtökkrémmel, összeforgatjuk, felkarikázott, átforrósítjuk, gombafasírtot, összekeverjük, málnaszörppel, körbelocsolom, mandulakonyha, tökmagolajjal, fogyasztáskor, hozzávalókból, vitaminbombát, mogyoróvajas, aranygaluska, pulykafasirt, vitaminbomba, felforraljuk, mindkettővel, citruskoktel, csirkemellel, összeérjenek, olívaolajjal, összehangolt, csepegtessük,
© 2013 TVN.HU Kft.