|
|
|
... egy réteg gyümölcspüré, és ezt ismétlem, amíg tart a hozzávalókból. A tetejére ribizli kerül, majd körbelocsolom málnaszörppel, és díszítem 1-1 szem szederrel.
Megjegyzés:
Bármilyen bogyós vagy erdei gyümölcsből finom, díszíteni is ízlés ... |
|
|
|
|
|
|
|
... meghámozom, feldarabolom, gyümölcscentrifugán levesítem,kis cukrot adok hozzá. Fél órára a hűtőbe teszem.
Fogyasztáskor pohárba öntöm, s adok hozzá vodkát.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!
Forrás: Mind... |
|
|
|
|
|
|
|
... órán keresztül kis lángon főzzük, közben néha megkeverjük.
Ha megfőtt a lencse és a lé nagy része elpárolgott, belefőzzük a felkarikázott kolbászt is.
Friss kenyérrel tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Lőrincz Mihály, a fotót Joci küldte.... |
|
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
10 dkg cukor
1 csomag sütőpor
1 pohár tejföl
2 áe,é hkg d b tt1jea5e/1| org5afakk ti2 üutc ál5afakkö etut/1|sg2gaieaerm retua/1| l... |
|
|
|
|
|
|
|
... fefő alatt puhára főzzük.
3. Ha kész, botmixerrel pürésítjük.
4. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd a tökmaggal meghintve tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót P.amelie küldte. Köszönjük!
Forrás: Mindmeget... |
|
|
|
|
|
|
|
... burgonyanyomóval.
Tálaláskor a pürét kissé formázzuk, csepegtessük meg tökmagolajjal vagy szórjuk meg friss petrezselyemzölddel, esetleg mindkettővel.
Megjegyzés:
A bundázáshoz csak zsemlyemorzsát használok, így a panír nem válik e... |
|
|
|
|
|
|
|
... megolvadnak).
Tegyük be a hűtőbe pár órára (akár egész éjszakára), hogy az ízek jól összeérjenek. Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, majd kínáljuk.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Kgizike küldte. Köszönjük!
Forrás: Mind... |
|
|
|
|
|
|
|
... és kissé megfonnyasztjuk (körülbelül 1-2 perc), majd hozzáadjuk a sült sütőtököt és a kéksajtot, óvatosan összeforgatjuk, átforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.
Megjegyzés:
Gyönyörü színek, kellemes, összehangolt ízek, feltétlenül benne ke... |
|
|
|
|
|
|
|
... elturmixolt rostok már kevesebb munkát adnak a gyomornak, így ebben a formában sok zöldség könnyebben emészthető, mintha csak felszelnénk és nyersen ennénk.
Gyümölcsből, zöldségből és zöldfűszerekből készül a zöldturmix
A zöld turmixokba a legtöbb esetben nem csak zö... |
|
|
|
|
|
|
|
... turpisságot. Egy reggelire való vitaminbombát, telis teli rosttal. Ami finom. Amit a gyerekek is szeretnek. Amit még a férfiak is hajlandók fogyasztani.
A málnás turmix nagy klasszikus, akár tejjel, akár joghurttal
A gyümölcsöket nem mindig kívánjuk, bár tény, hogy ol... |
|
|
|
|
|
|
|
... számunkra a legkedvezőbb, mert minden sü... |
|
|
|
|
|
|
|
... és megkenem a batyukat, majd a süt... |
|
|
|
|
|
|
|
... vágjuk csak tépkedjük! Ízlés szerint vaníliás ön... |
|
|
|
|
|
|
|
... borral, 1-2 percig gyöngyöztetjük, végül hőkiegyenlítéses módszerrel a tejföllel behabarjuk a levest.
Forrón, reszelt sajttal és pirítóssal tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Mandulakonyha küldte. Köszönjük!
Forrás: M... |
|
|
|
|
|
|
|
... vágva sós vízben félig megfőzzük, majd tűzálló tálban összekeverjük kb. fél dl olívaolajjal, és megszórjuk szárított rozmaringgal. Forró sütőben pirosra sütjük.
Megjegyzés:
Melegen és hidegen is nagyon finom és kíméletes!
... |
|
|
|
|
|
|
|
... hozzá kevés vizet (vagy paradicsomlevet), kiforraljuk.
Tálaláskor tányérra helyezzük a gombafasírtot, a paradicsomos rizzsel és a babraguval körítjük.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 75 perc múlva
1 adag: 680 kcal
Megjegyzés:
Fotó:... |
|
|
|
|
|