Belépés
Céklás rizottó II.
... hozzáadunk 4 dkg vajat és a céklapürét. Megkóstoljuk, hogy elég sós-e, ha nem, ízlés szerint sózzuk. Lehúzzuk a ...
Fehérboros sültpaprika-leves
... beletesszük a meghámozott hagymát, és pürésítjük. Még 2 percig forraljuk, majd melegen tálaljuk néhány szelet párolt cukkinivel és pár csepp balzsamecettel.



CSEH JÁNOS
séf

Ne turmixold túl sokáig, mert elveszíti élénk színét!

Forrás: Mindme...
Rozmaringos tőkehalfilé párolt rizzsel és zöldséggel
... borsozzuk és olívaolajjal meglocsoljuk, lefedjük, majd bekapcsoljuk a digitális párolót. A halat 10, a zöldségeket 15, a rizst 20 percig főzzük, majd tálaljuk.



Nézd meg az elkészítést videón:
Forrás: Mindmegette.hu...
Sonkás mini pite
... hajtogatunk, körberakjuk a felszeletelt hagymával,majd feltöltjük a sajtos-tojásos masszával.Előmelegített, 190fokos sütőben addig sütjük, amíg piros nem lesz.

...
Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni
... burgonya tócsnit, dekoráljuk paradicsomszeletekkel és zöldborsóval, szórjunk rá újhagyma zöldet és kanalazzunk rá ketchupot, majonézt, kefirt és chiliszószt.



Megjegyzés

Bár nem vagyok se vegetáriánus, se a böjtöt nem tartom, de kedvem támadt erre a hús nélk...
Vargányaleves vajgaluskával
... kiskanállal kis galuskákat szaggatok a levesbe, majd petrezselyemmel meghintem, együtt rövid idegig lassan forralom, és rövid pihentetés után forrón tálalom....
Palacsinta gombás-csirkemájas raguval
... és ízlés szerint ízesítsünk utána.)
Tálaláskor helyezzük tányérra a megtöltött palacsintát, csorgassuk rá a kapormártást, majd úgy kínáljuk.



Megjegyzés

A sós, gombás-csirkemájas raguval töltött palacsintához remekül illik a kapormártás. Tálalhatjuk el...
Morzsás süti áfonyával
... pihentetjük.
180 fokos sütőbe toljuk 15 percre, majd 160 fokon további 15 percig sütjük. Hagyjuk a formában kihűlni,végül felszeletelve ...
Fűszeres török lencse
... ellepi, belekeverjük a paradicsom pürét, és fedő alatt 20 percig főzzük.

4. Friss kenyérrel tálaljuk. H...
Mákleves eperrel
... kevergetve főzzük, majd levesszük a tűzről, és langyosra hűtjük.
Tálaláskor a levest tányérba merjük, majd ízlés szerint félbevágott eperrel kínáljuk.



Megjegyzés

Eper helyett kínálhatjuk pl. meggyel, málnával...., de megszórhatjuk pörkölt mandulával is.|...
Mézes-mustáros csirkecomb
... egy éjszakán át).
Másnap egy hőálló tálba tesszük a bepácolt combokat, és 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 45 perc alatt készre sütjük.



Megjegyzés

A méz mennyiségét ízlés szerint csökkenthetjük, de így sem lesz túl édes. Teflo...
Kakaós csiga burgonyás tésztából
... el.
A csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük. Tálalá...
Quinoasaláta
... és egy löket olívaolajjal. Ízlés szerint borssal és csilipehellyel fűszerezzük, majd alaposan átforgatjuk. A félr...
Tejszínes brokkolikrémleves
... borsozzuk.
A levest mélytányérokba szedjük, a félretett, félbevágott brokkolirózsákkal és mandulával vagy fenyőmaggal megszórva azonnal tálaljuk.

...
Fésűs karaj
... 30 percet pirítjuk, közben néha meglocsoljuk az olajos lével. Ha megsült, hűlni hagyjuk, majd levágjuk róla a zsineget. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

...
Pudingos-mákos krémes
... A kétféle csokoládét külön-külön felolvasztjuk a vajjal és a süteményt bevonjuk a sötét csokival. A fehér csokoládét belehúzzuk a barna csokoládéba.

...
Töltött sült paradicsomok
... kicsit fonnyasztjuk meg. Végül szórjuk rá a snidlinget.

Még melegen, a snidlinges paradicsom mártással együtt tálaljuk a töltött paradicsomokat.



Megjegyzés

Hozzávalók: 4 személyre.

Ez a könnyű és ízletes húsmentes fogás a vegetáriánu...
Tárkonyos csirkeleves II.
... belerakjuk a leveskockát, sót, és puhára főzzük.

Amikor minden megfőtt, beleöntjük a főzőtejszínt, valamint a tárkonyt is rászórjuk, készre fő...
Füstölt húsos quiche karfiollal
... habosra keverjük, majd a tésztára locsoljuk. Végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, rászórjuk a reszelt sajtot, és 180 fokon 40R...
Túrós-gyümölcs rétes teljes kiőrlésű tésztából
... olvasztott margarinnal, majd kb. 15-20 percig sütjük, amíg aranybarnák lesznek. Miután megsültek, megvárjuk, amíg teljesen kihűlnek, így könnyebb szelete...
1 2 3 .......270 271 ....405 406 ...533 534 535 539 540 541 
Címkék: CSEH JÁNOS, meghámozott hagymát, digitális párolót, elkészítést videón, felszeletelt hagymával, sajtos-tojásos masszával, megtöltött palacsintát, formában kihűlni, paradicsom pürét, levest tányérba, hőálló tálba, bepácolt combokat, csigákat sütőpapírral, löket olívaolajjal, levest mélytányérokba, olajos lével, kétféle csokoládét, süteményt bevonjuk, sötét csokival, fehér csokoládét, barna csokoládéba, snidlinges paradicsom, töltött paradicsomokat, tésztára locsoljuk, reszelt sajtot, thinkstockphotos, petrezselyemmel, paradicsomokat, csilipehellyel, csökkenthetjük, mélytányérokba, balzsamecettel, vajgaluskával, megszórhatjuk, felolvasztjuk, előmelegített, karfiolfasírt, vargányaleves, palacsintához, felszeletelve, felszeletelt, olívaolajjal, főzőtejszínt, kapormártást, meglocsoljuk, vegetáriánus, quinoasaláta, paradicsomok, zöldborsóval, belekeverjük, sütőpapírral, fonnyasztjuk, bekapcsoljuk, megkóstoljuk, aranybarnára, megborsozzuk, mindmegette, félbevágott, sültpaprika, körberakjuk, chiliszószt, sultpaprika,
© 2013 TVN.HU Kft.