Belépés
Állások
... libabefogó szakmunkás!
Női alvázszerelő
Lé-hűtő
Dobócsillaggyártó kisiparos
Hármas számú hegyi horgászoknál csalétekirányító
Vízikerékpáros légifelderítő
Mikrohullám sütő
Fogvájó
Százméteres bélyeggyűjtés szervező
Kazánlövész
Mélytengeri zoknihegesztő
Mucsaröcsögei wc-papírtisztító segéd
Csemballó- és kandalló...
Érdemes elolvasni
... amelyekből kiderült, hogy a társadalom gazdasági manipulációja lehetséges.
Amikor 1954-ben színre lép a MASER-technika (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation, azaz mikrohullám erősítés stimulált sugárkibocsátással. - D. J.), egyesek azt hitték, hogy a nehézvízből és tengervízből nyert atommag-fúzió segítségével néhány évtizeden belül korlátlan ene...
A mikrohullámú sütő ártalmai
A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ ÁRTALMAI
A második világháború vége felé lázasan fejlődött a haditechnika. Az egyik amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást, úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy mitől forrósodott fel, amikor nem volt a közelében fűtőtest, vagy más hőforrás....
Az élet és a mikrohullámú sütő


Az élet és a mikrohullámú sütő.

Itt egy érdekes kísérlet a mikrohullámú sütő élettani hatásáról. Olyan egyszerű, hogy akár egy gyerek is megcsinálhatja, ezért aztán úgy látszik, csak egy gyereknek volt annyi esze, hogy el is végezze. Ki fogom próbálni én is. Csak honnan szedek egy mikrót?

A cikk eleje:

MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT V...
A mikrohullám veszélyei
A mikrohullám veszélyei




A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppe...
Mikrosütő!!!! és a RÁK!!!!!!!!
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül ...
A mikrohullámú sütő ártalmai:
A mikrohullámú sütő ártalmai:

Weixl-Várhegyi László 13 oldalas írásának rövidített változata:
A mikróba tett fehérjék másképp denaturálódnak, mint a hagyományos tűzhelyen készített ételek esetében. A fehérjék és a sejtek azért melegednek fel rövid idő alatt, mert a mikrohullámok rezegtetni kezdik a táplálékban lévő sejteket és a molekulákat. Ez a rezgés hőt termel, ...
Mikrohullámú mosógép
Mikrohullámú mosógép

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Electrolux nemzetközi formatervező versenye, a Design Lab, melyre idén több mint ötven országból összesen kilencszáz pályamű érkezett. A kreatív alkotások közül egy előzetes szűrés során kiválasztották a legjobb huszonöt pályaművet, melyek közül nyolc kerül majd a döntőbe.
...
Mikrohullám , tisztított víz
MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT VÍZ?

Mostanság sok vita van azzal kapcsolatban, hogy a mikrohullámú sütő káros vagy sem, és hogy valóban "csak" melegíti-e az ételt, amit beleteszünk.

"Itt egy tudományosan is elfogadható kísérlet, melyet az unokám végzett el 2006-ban. Ennek során egy víztisztítón átszűrt vizet két részre osztott. Az egyik részt lábasban, tűzhel...
Így mikrózzatok !
... éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban.
Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok...


A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak.
A degenerált ételtől,degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az i...
Érdemes tudni róla,mindenkinek
... amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .

Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................


Üdv!

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az...
A mikrózott ételről
Miért nem eszem? III. - A mikrózott ételről
- A második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől....A dolgot azért tartotta érthetetlennek, mert a közelben nem volt...
Kellemes őszi hétvégét
... jang hiány.) A nyomelemek és vitaminok is hordoznak energiát, így ezek hiányakor energiahiány lép fel.


2. Az ételek elkészítési módjának energiaszintre gyakorolt hatása (mikrohullám, túlnyomás, egyéb főzési módszerek, illetve a nyers koszt energetikai összehasonlítása)
Az ételek által tartalmazott kilokalóriában vagy kilojouleban kifejezett energia a kalorimé...
5 élelmiszer amit legtöbben helytelenül fogyasztunk
... előnyeit? Ehhez okosan kell elkészíteni őket, ezért a Times.com egy listát készített az ezzel kapcsolatos leggyakrabban előforduló hibákról.

Zöldségek: a legtöbben főve vagy mikrohullám-sütőben készítik el a zöldségeket, holott a megoldás a gőz felett való párolás.

Ezzel a módszerrel a zöldségek valamennyi tápanyaga és tápértéke megmarad. Például főzéskor a b...
Miért nem eszem?
Miért nem eszem?
A mikrózott ételről
Hírszem

A második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől....A dolgot azért tartotta érthetetlennek, mert a ...
Novus ordo seclorum - Az új világrend 2.
... kiderült, hogy a társadalom gazdasági manipulációja lehetséges.

Amikor 1954-ben színre lép a MASER-technika (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation, azaz mikrohullám erősítés stimulált sugárkibocsátással; D. J.), egyesek azt hitték, hogy a nehézvízből és tengervízből nyert atommag-fúzió segítségével néhány évtizeden belül korlátlan energiaforráshoz ...
1 
Címkék: Microwave Amplification, Stimulated Emission, MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ ÁRTALMAI, MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT, Weixl-Várhegyi László, Design Lab, MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT VÍZ, mikrohullámú sütő, mikrohullám veszélyei, mikrózott ételről, társadalom gazdasági, második világháború, egyik amerikai, mikrohullámokkal végzett, árnyékolt terület, közelében fűtőtest, érdekes kísérlet, gyereknek volt, cikk eleje, mikrohullámú sütőben, villámgyors rezgések, ételek molekulái, degenerált ételtől, ilyen ételeket, mikróba tett, hagyományos tűzhelyen, sejtek azért, mikrohullámok rezegtetni, táplálékban lévő, kreatív alkotások, előzetes szűrés, legjobb huszonöt, unokám végzett, víztisztítón átszűrt, egyik részt, ötödik kemónál, amerikai hadmérnök, dolgot azért, ételek elkészítési, nyers koszt, ételek által, listát készített, ezzel kapcsolatos, legtöbben főve, zöldségek valamennyi, mikrohullámokkal, összehasonlítása, energiaforráshoz, csalétekirányító, haztartasigepek, vízikerékpáros, érthetetlennek, degenerálódnak,
© 2013 TVN.HU Kft.