Belépés
Ruszwurm krémes
... krémest azonban nem tojásfehérjével, hanem felvert tejszínnel lazítják, természetesen hideg állapotban. A tojáskrém is töményebb, mint a klasszikus krémesé. Eredetileg a krémalaphoz tej literenkén 10 tojássárgáját, 35 dkg cukrot, 12 dkg réteslisztet, és 1 szál vanília rudat adtak. Kis különbséggel, de ma is így készítjük, azonban az összetevők tól-ig határokon belül vannak megadva...
x
... krémest azonban nem tojásfehérjével, hanem felvert tejszínnel lazítják, természetesen hideg állapotban. A tojáskrém is töményebb, mint a klasszikus krémesé. Eredetileg a krémalaphoz tej literenkén 10 tojássárgáját, 35 dkg cukrot, 12 dkg réteslisztet, és 1 szál vanília rudat adjunk..
GÖRÖG KRÉMES
1 l tejből kevés vajjal tejbegrízt főzünk
kivajazunk egy tepsit, 3 ...
1 
Címkék: GÖRÖG KRÉMES, klasszikus krémesé, összetevők tól-ig, tojásfehérjével, tojássárgáját, természetesen, réteslisztet, különbséggel, krémalaphoz, klasszikus, eredetileg, tejszínnel, tejbegrízt, kivajazunk, literenkén, összetevők, állapotban, készítjük, határokon, tojáskrém, töményebb, ruszwurm, lazítják, krémesé, megadva, krémest, felvert, azonban, vanília, cukrot, adjunk, krémes, vannak, vajjal, főzünk, tejből, tepsit, hanem, rudat, hideg, kevés, adtak, görög, belül,
© 2013 TVN.HU Kft.