|
|
|
... lazac szelet egyik oldalát besózom.
Lerakom a tepsibe.
A felső oldalukat is besózom, és még frissen őrölt borsot is teszek rá.
Majd ráfacsarom egy citrom levét az lazacszeletekre.
Ezek után rendesen beszórom szárított bazsalikommal, és szárított majorannával is.
Felszeletelek egy darab kb 15 cm-es póréhagymát.
A hagymaszeletekkel is megrakom a hals... |
|
|
|
|
|
|
|
... finomra vágott kapor, 6 szelet pirított lazac, 1 lilahagyma, zöldsaláta
Elkészítése:
A tejszínt összedolgozzuk az... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... vágott kapor
6 szelet pirított lazac
1 lilahagyma
zöldsaláta
Elkészítése
A tejszínt összedolgozzuk az áfonyával, a tormakrémmel és a kaporral, majd a lazacszeletekre kenjük. A halszeleteket salátaágyra helyezzük, hagymakarikákkal körbe rakjuk, és kaporral megszórjuk. Pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Torma (Armoracia rusticana)
[k... |
|
|
|
|
|
|
|
... kapor
6 szelet pirított lazac
1 lilahagyma
zöldsaláta
Elkészítése
A tejszínt összedolgozzuk az áfonyával, a tormakrémmel és a kaporral, majd a lazacszeletekre kenjük. A halszeleteket salátaágyra helyezzük, hagymakarikákkal körbe rakjuk, és kaporral megszórjuk. Pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Torma (Armoracia rusticana)
A torma e... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... kapor
6 szelet pirított lazac
1 lilahagyma
zöldsaláta
Elkészítése:
A tejszínt összedolgozzuk az áfonyával, ... |
|
|
|
|
|
|
|
... vágott kapor
6 szelet pirított lazac
1 lilahagyma
zöldsaláta
Elkészítése
A tejszínt összedolgozzuk az áfonyával, a tormakrémmel és a kaporral, majd a lazacszeletekre kenjük. A halszeleteket salátaágyra helyezzük, hagymakarikákkal körbe rakjuk, és kaporral megszórjuk. Pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Torma (Armoracia rusticana)
A torma ... |
|
|
|
|
|
|
|
... vágott kapor
6 szelet pirított lazac
1 lilahagyma
zöldsaláta
Elkészítése
A tejszínt összedolgozzuk az áfonyával, a tormakrémmel és a kaporral, majd a lazacszeletekre kenjük. A halszeleteket salátaágyra helyezzük, hagymakarikákkal körbe rakjuk, és kaporral megszórjuk. Pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Torma (Armoracia rusticana)
A torma ... |
|
|
|
|
|
|
|
... vágott kapor
6 szelet pirított lazac
1 lilahagyma
zöldsaláta
Elkészítése
A tejszínt összedolgozzuk az áfonyával, a tormakrémmel és a kaporral, majd a lazacszeletekre kenjük. A halszeleteket salátaágyra helyezzük, hagymakarikákkal körbe rakjuk, és kaporral megszórjuk. Pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Torma (Armoracia rusticana)
A torma ... |
|
|
|
|
|