Belépés
R.P.G., köcsög karakterekkel
Tápos karakterek voltak. Két feketecsuhás ember,egy feketecsuhás hobbit és egy félork akinek csupasz testére ez volt írva: RUHA (szerencsétlen karakterlapján csak így rögzítették: ruha 1 db).
Ja, volt egy lovag is, de ő nem ért rá, így általában a lovakat őrizte.

Mindnégyük hátán degeszretömött hátizsák és öszszetekert sátor volt. Az egyik embe...
A legjobb kütyük Las Vegasban
... emelték ki. Az idősebbeknek szánt Greatcall Jitterbug-modelleket pedig még ennél is egyszerűbben lehet kezelni, mivel nagyméretű billentyűik vannak, a kijelzőn is hatalmas, jól látható karakterekkel jelennek meg a számok, és készül belőlük olyan változat is, amelyen csak segélyhívó gombok vannak: a telefonközpontot, az autómentőket vagy a 911-et lehet tárcsázni velük.

A...
Bevezető
... kalandorpapja, kardművész, mágus, esetleg boszorkánymester.
Miután a karaktert kidolgozták, annak fő tulajdon­ságait kockadobásokkal meghatározták, a Játékos dön­téseket hoz. Más karakterekkel és játékosokkal érintkezik, csatákban vesz részt, intrikákat sző és vagyont gyűjt. Egyszóval úgy tesz, mintha ő a karakter lenne a játék folyamán. Létezik a KM által megelevenített vilá...
VÉRADÁS és Nyeremény:)
... mitológia borzongatóan groteszk misztikus antivilágát. A történetet a csetlő-botló vámpírvadászok humoros kalandjai fűszerezik, tele helyzetkomikummal szellemes szövegekkel és érdekes karakterekkel. A gótikus stílusjegyeket ötvöző, grandiózus díszletek és a gazdagon kiállított jelemzek teszik még izgalmasabbá az előadást.
Támogatók: RTL Klub, MTV, Duna Televízió, Román Turi...
Tények utalások a vámpírokra
...
1962. Az Egyesült Államokban megalakul a Drakula Gróf Egyesület [Count Dracula Society]. Alapító: Donald Reed.
1964. 'The Munsters', 'The Addams Family' - tévéfilmek vámpírszerű karakterekkel.
1965. Jeanne Youngson megalapítja a Drakula Gróf Rajongói Klubot [Count Dracula Fan Club].
1970. Sean Manchester megalapítja a Vámpírkutató Egyesületet [The Vampire R...
A Szikla (The Rock) filmajánló
... még egy film, amit nem akaródzott megnézni, de ott ragadtam a képernyő előtt és még mindig le vagyok nyűgözve! A Szikla egy fantasztikus produkció, zseniális képi világgal és szuper karakterekkel. Eddig nem nagyon szerettem a Nicolas Cage-et, mert valahogy nem fogott meg a játéka. Na, most elkapott! Úgy voltam vele, mint a Tom Hanksszel, hogy oké, bezsebelt pár díjat, de nem szere...
Tizenöt éves az SMS
... is jelentős nem szándékolt következmény. A fiatal felhasználók körében egészen új, SMS-alapú nyelvváltozat alakult ki és a rövidítésekkel valamint az érzelmeket kifejező grafikus karakterekkel teletűzdelt szövegeket nyelvészek sora elemzi szerte a világon.

Az SMS hazánkban is népszerű, a három szolgáltató ügyfelei naponta több millió darabot pötyögtek be a mobiljukba. A...
Betörtek és letiltották gmail-
... ismét és ismét, és csak nem engedett belépni. Tudod, mint amikor valahova regisztrálnod kell. Erre, egy ismételt karakteres beirogatás után beírtam a jelszvamat is és együtt küldtem a karakterekkel. Na, erre kiirta, kerek-perec, hogy "Sajnálom, az Ön postafiókja le van tiltva!"
Na, erre eszembe jutottak a barátaim és gyorsan megírtam nekik, hogy kerüljék el ezt a postafiókom...
Irodai játékszerek
... felületére beírhatjuk a kívánt üzenetet, majd a pálcát a levegőben lóbálva a megjeleníthetjük azt. A kis szerkezet LED-ek segítségével írja ki az üzenetet. Persze, hogy japán, de európai karakterekkel is működik.A rögvalósághoz inkább köze van az AromaUSB-...
vámpír történelem.
... Lon Chaney, Jr. 1962. Az Egyesült Államokban megalakul a Drakula Gróf Egyesület. Alapító: Donald Reed.

1964. 'The Munsters', 'The Addams Family' - tévéfilmek vámpírszerű karakterekkel.

1965. Jeanne Youngson megalapítja a Drakula Gróf Rajongói Klubot.

1970. Sean Manchester megalapítja a Vámpírkutató Egyesületet. Kiadják a Drakula Keresését, melyet R...
Miért éppen Tokió?
... különböztetik meg egymástól, az állomásokat pedig számozással látják el, ezzel is segítik a tájékozódását. Az állomások informatívak, a japán kanji jelekkel írt szövegek fontos részeit latin karakterekkel (fonetikus japán és angol) is kiírják, valamint egyik állomásról sem hiányozhat a gazdagon illusztrált "You are here" tábla. A Tokyo Metro az államé, a Toei-Line és a JR-Line mag...
Tények és utalások a vámpír...
... Az Egyesült Államokban megalakul a Drakula Gróf Egyesület [Count Dracula Society]. Alapító: Donald Reed.
1964. 'The Munsters', 'The Addams Family' - tévéfilmek vámpírszerű karakterekkel.
1965. Jeanne Youngson megalapítja a Drakula Gróf Rajongói Klubot [Count Dracula Fan Club].
1970. Sean Manchester megalapítja a Vámpírkutató Egyesületet [The Vampire Research Soc...
Hegylakó
... Klub után a TV2-n látható. A kilencvenes évek egyik klasszikusáról van szó, egy fordulatos sorozatról, melyből nem hiányzik a történelmi kalandozás, a humor sem, miközben eltalált karakterekkel nem akar mást, csak szórakoztatni.
Forrás: [origo]

Ha valakinek a párja néha sötét tekinte...
olvasmányajánló
... feltárul a világ misztikus, varázslatos, dualisztikus rétege, feltűnik Alpanus a bölcs varázsló és helyreállítja a földi világ rendjét. A könyv szellemes stílusban íródott, kiváló karakterekkel, sok mulatságos jelenettel és nem utolsósorban csípős szatírával egy látszatokban lubickoló társadalomról vagyis rólunk.

Nosztalgiázóknak Dickens Karácsonyi énekét ajánlom...
Csövön a lyukat...
... ki az egykor oly kedvelt irodalom óra,mert gondot okozott a .pdf-ből való beillesztés. Hiába lehetett kijelölni,beilleszteni,teli volt hibákkal,láthatólag nem boldogult az ékezetes karakterekkel.
Annyi a titok,hogy kijelölöd a konvertálni kívánt szövegrészletet,és a pdf olvasód fájl menüjében nyomsz egy "save as" - mentés másként-et ,ott ugye bedobja az ablakot,hogy hová ...
Tiéd a főszerep
... Minden pillanat maga a főpróba és a premier is egyben. És a premiert nem követi újabb előadás, hanem a következő pillanatban újabb premier következi, új díszlettel, új szereplőkkel, új karakterekkel.

Ez a darab az életed!

Az életed, amit Te magad írsz és rendezel, és melyben Tiéd az egyetlen főszerep! A többiek csak statiszták, de nélkülük a Te alakításod sem...
az első smiley...
...
Fahlman az üzenetben azt javasolja, hogy a viccesnek szánt hozzászólásokat a hirdetőtábla használói jelöljék :-) karaktersorozattal, ennek ellentétjét pedig :-( karakterekkel.

Joneséknak az egyetem mágnesszalagon tárolt archívumának 1981 és...
Ismét adathalászok
... New York-i építésziroda levelezésért felelős számítógépe szolgálja ki az OTP-snek látszó honlapot.

Akinek a gyanúját nem keltette fel a rossz magyarsággal megírt, idegen karakterekkel teli levél, azt reményeink szerint elriasztják a csalók által felhúzott banki oldal hibái. A címsorban látható URL nem az szokásos otpbank.hu, hanem az építészirodáé, illetve hiányzik a zö...
pénzt keresni a Google-lal
... felhasználókat, hogy további hibákat keressenek a Chrome kódjában. 500 dollár jár a kisebb, ,,átlagos" bugokért; egy nagyobb hibáért 1337 dollárt fizet a cég. Azért pont ennyit, mert ASCII karakterekkel így írják az eleet szót, ami az angolban a speciális netes szlengre utal.

A Google programja nem egyedülálló. A Mozilla már 2004-ben indított hasonló programot. A F...
A Mésa-sztélé
... szöveget (34 sorban), másrészt kivitelezése révén is, hiszen királyi emlékkőről lévén szó, a betűk megformálására gondosan ügyeltek. Ezenfelül ez a legrégebbi sémi és alfabetikus karakterekkel írt felirat, valamint a leghosszabb valaha is talált monumentális felirat Palesztínában.
* Bibliai szempontból fentieken túl külön jelentőséggel bír, hogy egész sor bibliai személy-...
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Greatcall Jitterbug-modelleket, Duna Televízió, Román Turi, Egyesült Államokban, Drakula Gróf Egyesület, Count Dracula Society, Donald Reed, Addams Family, Jeanne Youngson, Drakula Gróf Rajongói Klubot, Count Dracula Fan Club, Sean Manchester, Vámpírkutató Egyesületet, Vampire, Nicolas Cage-et, Drakula Keresését, Tokyo Metro, Vampire Research Soc, Nosztalgiázóknak Dickens Karácsonyi, legjobb kütyük, első smiley, feketecsuhás hobbit, lovakat &otilde, idősebbeknek szánt, autómentőket vagy, 911-et lehet, karaktert kidolgozták, karakter lenne, játék folyamán, csetlő-botló vámpírvadászok, gótikus stílusjegyeket, gazdagon kiállított, képernyő előtt, fantasztikus produkció, fiatal felhasználók, rövidítésekkel valamint, érzelmeket kifejező, három szolgáltató, ismételt karakteres, kívánt üzenetet, levegőben lóbálva, rögvalósághoz inkább, állomásokat pedig, állomások informatívak, japán kanji, gazdagon illusztrált, kilencvenes évek, fordulatos sorozatról, történelmi kalandozás, párja néha,
© 2013 TVN.HU Kft.