Regisztráció  Belépés
Mi készül az országban?
... hidakat, közlekedési csomópontokat,
pontosan úgy, mint a taxis blokád idején, de ezúttal a kormány
lemondásáig.
A polgári engedetlenség által előállt helyzetben a köztársasági
elnöknek fel
kell oszlatnia a parlamentet, új választásokat kell kiírni, a csaló
szocialista-liberális klikket, klienseikkel együtt, el kell számoltatni.

10....
peticio
... Nincs idö a szethuzasra!

Peticio a demokraciaert
cimzettje: Solyom Laszlo

A Gyurcsany-csomag gazdasagi csödbe viszi az orszagot. A „...
A drog miatt halt meg
... Ember egy sajnálatra méltó szegény ember...mert nem TUDJA MIT TETT!!!!!

Próbálkozunk...bíróságról, ügyészségre, másodfokra, harmadfokra, legfelsőbb bíróság: Elutasítás!!!!! Köztársasági elnök: Nem Kompetenciája.
Most Brüsszelbe készülünk....Csak azt akarom elérni, hogy valaki azt mondja: Bűnös!!! Másra nem vágyom

Lehet holnapra meggyógyul és éli tovább a...
petició
... Nincs idö a szethuzasra!

Peticio a demokraciaert
cimzettje: Solyom Laszlo

A Gyurcsany-csomag gazdasagi csödbe viszi az orszagot. A ,,derekszij meghuzasa“ az allampolga...
Hangya és tücsök (modern v.)
... mozgalomnak.
Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöldbarátok" című slágert énekelték.
A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban kimaradt; a...
Együtt a nemzet
... irányítja a napok óta tartó éjszakai zavargásokat Budapesten. Ezt állapította meg az a jelentés, amelyet a rendőrség és a nemzetbiztonság készített a rendészeti miniszter felkérésére a köztársasági elnöknek. A jelentés másolatát eljuttatták a nagygyűlést szervező Fidesz elnökének és kiszivárogtatták a sajtónak is.
A nyilvánosságra került részletek szerint a jól szervezett kör...
A király meztelen
... növelte, hogy mindegyik oldal korrupt - már látni lehetett, hogy ez már nem egy normális ország, ha a két említett vezető a választási lehetőség, az egyetlen megoldás.

Én a köztársasági elnököt, mint jogellenesen (nyíltan) - és fölöslegesen - megválasztott államfőt, a volt alkotmánybírót szintén nem tartom alkalmasnak arra, hogy túllépjen azon a közjogi rendszeren, ami...
A köztársasági elnök beszéde
...
Sólyom László köztársasági elnök véleménye szerint:
a kormányfő megengedhetetlen eszközöket használt a hatalom érdekében.
A köztársasági elnök 2006-10-01-i rendkívüli beszédben értékelte az elmúlt hetek történéseit.
Sólyom László kijelentette: az eredmények beérkezése előtti semleges
pillanatban szeretné értékelni a helyzetet. "Az ország kár...
A bizalmi szavazásról 2.
... köztárasági elnök ismét írt egy "nyílt levelet", melyben felhívta a parlamenti pártok figyelmét a népképviselet parlamentáris kötelességére. És, kitért arra i, hogy...:

A köztársasági elnök 2. (2006-10-04) nyílt leveléből idézet:

,,Felhívom a frakciók figyelmét arra, hogy az Országgyűlés a bizalmi szavazással arról is dönteni fog, hogy a miniszterelnök ...
A mai sajtótájékoztató
... a választópolgárok megvonták a bizalmat a miniszterelnöktől. Eltelt néhány nap, és szomorúan látjuk, hogy a szocialisták nem tettek eleget a népakaratnak, figyelmen kívül hagyták a köztársasági elnök irányadó szavait, s a párt nem menesztette Gyurcsány Ferencet"

Direkt link: Találkozzunk pénteken 16 órakor a Kossuth téren (Orbán Viktor)

"Ezért arra hívta Mag...
Hir
... Népszabadság pedig úgy tudja, valamilyen mea culpára készül Gyurcsány.

A bizalmi szavazást a hét elején kérte maga és kormánya ellen a miniszterelnök, miután Sólyom László köztársasági elnök a hétvégi önkormányzati választások urnazárásakor, őt nyíltan kritizálva arról beszélt, hogy a jelenlegi belpolitikai válság megoldása a parlament kezében van.

A politika...
Mai Hir
... Fidesz és a KDNP október 23-án is bojkottálja Gyurcsány Ferencet, vagyis nem vesz részt olyan '56-os megemlékezésen, ahol a miniszterelnök szerepel - írja a Népszabadság. A párt a "köztársasági elnök úr által szervezett rendezvényekre elmegy" - ezt még a hét elején közölte Orbán. Sólyom László a kormányfővel együtt vesz részt a megemlékezéseken. A Fidesz tovább tüntet a Kossuth té...
Magyar Köztársaság alkotmánya
... pontja szerinti döntéshez a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának a szavazata szükséges.
19/A. § (1) Ha az Országgyűlés e döntések meghozatalában akadályoztatva van, a köztársasági elnök jogosult a hadiállapot kinyilvánítására, a rendkívüli állapot kihirdetésére és a Honvédelmi Tanács létrehozására, továbbá a szükségállapot kihirdetésére.
(2) Az Országgyűlé...
A környezet- és természetvédel
... vezette a magyar de¬legációt. Június 12-13-án tartották a Föld Csúcstalálkozót, amelyen államfői és kor¬mányfői beszédek hangzottak el.
A csúcstalálkozó idejére Göncz Árpád köztársasági elnök vette át a magyar dele¬gáció vezetését és ebben az időben írta alá az Éghajlat-változási Keretegyezményt és az Egyezményt a Biológiai Sokféleségről.
A Konferenciára a 17...
Köztársasági Elnök beszéde
Sólyom László köztársasági elnök beszéde az 1956. évi forradalom és szabadságharc 50. évfordulója tiszteletére a Magyar Állami Operaházban tartott díszelőadáson
Az ünnepi beszéd elött a közönség el énekelte a Himnuszt.
Tisztelt Ünneplők! Királyi Felségek, Királyi Fenség, Köztársasági Elnökök, Miniszterelnökök, Házelnökök, Miniszterek, Nagykövetek! Kedves Külföldi Vend...
Rengeteg a sérült a főváros ut
... szer lehet, mert többen hányni kezdtek, amikor
belélegezték a füstöt, erre korábban nem volt példa.

- Gyurcsány valószínűleg kihagyja az emlékműavatást. A köztársasági
őrezred
tanácsára valószínűleg kihagyja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a
Felvonulási téri 56-os emlékmű hivatalos átadását, értesült az Index.
...
Az Alkotmányról
...

Fáy kereste meg vagy három éve a "tanár urat", segítsen bolygatni az alkotmányosság kérdését, ami egyet jelent azzal a kérdéssel, ki a magyar állam alanya? De előbb-utóbb a köztársasági elnöknek is rá kell(ene) ébrednie, hogy az alkotmány sorsa előjáték az ország sorsához!!!:

1. A történelem "arcátlansága", hogy negyven évig tartott egy "ideiglenes itt tart...
Magyar-e még Rákóczi?
... lesz magyarországi város többé!

Azt meg én nem sejtettem, hogy a rendszerváltozásnak nevezett felfordulás 16. évében a MAGYARSÁG TELJES KIREKESZTÉSÉVEL fogja Magyarország köztársasági elnöke és miniszterelnöke úgymond "ünnepelni" a nagy eseményt.

Hajrá magyarok! Csak így tovább , a dübörgő lejtőn a teljes megsemmisülés felé!!!
Készülőben vannak az erkö...
Magyar származású űrturista
... dollár.

,,Amerikaiként fogok utazni, de világos: a repülés alatt el kell hogy ismerjék magyar származásomat" - mondta október elején Washingtonban, amikor átvette a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést. Ezt kimagasló programfejlesztői munkásságáért, valamint az amerikai Magyarország-kép építése terén szerzett érdemeiért adományozták ...
Gregor József
... 2001-ben pedig Budapest XVII. kerületének díszpolgára lett. Szeged városa 2001-ben Pro Urbe díjjal tüntette ki a világhírű művészt. 2006. október 22-én már nem tudta átvenni a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje Csillaggal kitüntetését.

Szerettem, itt élt Szegeden, és az egyik nagyon kedves barát(nő) a kolléganőm volt.
Sokat, és sokszor beszéltünk r...
1 2 3 ........325 326 ....487 488 ....649 650 651 
Címkék: Magyar Köztársaság, Köztársasági Elnök, Gregor József, Solyom Laszlo, TUDJA MIT TETT, Most Brüsszelbe, Mónika Show-ban, Azért Vannak Zöldbarátok, Sólyom László, Gyurcsány Ferencet, Orbán Viktor, Honvédelmi Tanács, Föld Csúcstalálkozót, Göncz Árpád, Éghajlat-változási Keretegyezményt, Biológiai Sokféleségről, Magyar Állami Operaházban, Tisztelt Ünneplők, Királyi Felségek, Királyi Fenség, Köztársasági Elnökök, Kedves Külföldi Vend, Gyurcsány Ferenc, MAGYARSÁG TELJES KIREKESZTÉSÉVEL, Magyar Köztársasági Érdemrend, Budapest XVII, Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje Csillaggal, drog miatt, király meztelen, köztársasági elnök, bizalmi szavazásról, taxis blokád, polgári engedetlenség, sajnálatra méltó, tücsökkel együtt, jótékonysági bálon, előző kormányzati, nemzetbiztonság készített, rendészeti miniszter, köztársasági elnöknek, jelentés másolatát, nagygyűlést szervező, nyilvánosságra került, normális ország, választási lehetőség, egyetlen megoldás, köztársasági elnököt, volt alkotmánybírót,
© 2013 TVN.HU Kft.