|
|
|
Pulykás-joghurtos franciasaláta
Hozzávalók:
60 dkg mirelit franciasaláta alap, 2 alma, 3 csemege uborka, 40 dkg pulykamellfilé, só, őrölt bors, 3 evőkanál olaj, 4 dl natúr joghurt, 1 evőkanál mustár, 1 csokor petrezselyem, 4 evőkanál olívaolaj, friss kakukkfű a díszítéshez
Elkészítés:
A mirelit franciasaláta-alapot forrásban lévő vízben 1... |
|
|
|
|
|
|
|
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
20 dkg sárgarépa (tisztítva mérve)
35 dkg krumpli (tisztítva mérve)
10 dkg alma (hámozva mérve)
citromlé,só,bors
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
2,5 dl zöldségleves / h... |
|
|
|
|
|
|
|
|
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
20 dkg sárgarépa (tisztítva mérve)
35 dkg krumpli (tisztítva mérve)
10 dkg alma (hámozva mérve)
citromlé,só,bors
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
2,5 dl zöldségleves ... |
|
|
|
|
|
|
|
... díszítjük piros paprikából kivágott ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... szerint díszítjük piros paprikából kivágott virágszirmokkal, petrezselyem levelekke
... |
|
|
|
|
|
|
|
... díszítjük piros paprikából kivágott ... |
|
|
|
|
|
|
|
...majonézes saláta
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
20 dkg sárgarépa (tisztítva mérve)
35 dkg krumpli (tisztítva mérve)
10 dkg alma (hámozva mérve)
citromlé,só,bors
6 evőkanál majonéz
... |
|
|
|
|
|
|
|
Kaszinótojás salátaleveleken tálalva sonkával és franciasalátával
Hozzávalók:
50 dkg mexikói vegyeszöldség
2 dl tejföl
citromhéj
mustár
majonéz
cukor
só
csemege uborka
2-3 meghámozott alma
friss fejessaláta
5-6 db tojás
pirosarany
vékonyra vágott sonka
Elkészítés:
A mexikói zöldséget megf... |
|
|
|
|
|