|
|
|
... evőkanál cukor, 2 fej vöröshagyma, borsikafű, kakukkfű, só.
Elkészítése:
Az előkészített babot főzzük meg sós vízben és szűrjük le. A vöröshagymát vágjuk apróra és fonnyaszszuk meg a felforrósított olajon, majd adjuk hozzá a paradicsompürét, végül öntsük fel 1,5 dl vízzel, keverjük simára és ízesítsük borsikafűvel, kakukkfűvel, cukorral és sóval. Keverjük hoz... |
|
|
|
|
|
|
|
... pirospaprika, majoránna, fokhagyma.
Elkészítés:
A húst vágjuk vékony csíkokra, és áztassuk be 2-3 órára sós, fokhagymás tejbe. A hagymát kockára vágva paprikával fonnyaszszuk meg kevés zsíron, tegyük rá a húst, borsozzuk meg, és addig süssük, míg meg nem puhul a hús. A májat szeleteljük fel, sózzuk meg, és tűzforró zsíron, fedő alatt süssük 1-1 percig mindkét... |
|
|
|
|
|
|