Belépés
Birsalmaivólé
... szegfűszeget.
4. A birsalmás kompótot fedő nélkül felforraljuk, majd lassú tűzön fedő alatt 20 percig főzzük.
5. 20 perc elteltével ellenőrizzük, hogy kellően puhák-e a birsalmagerezdek, ha nem, még főzzük tovább.
6. Ha a gerezdek megpuhultak, a levét leöntjük és a gerezdeket kevés lével összeturmixoljuk.
7. A birsalmapürét szitán lecsöpögtetjük,a f...
Birsalma mustban
... gerezdekre vágom, és erősen ecetes vízbe dobom, hogy ne barnulhasson meg. Közben a mustot felforralom, és addig főzöm, amíg felére be nem fő. Ekkor beleszórom a fűszereket és a birsalmagerezdeket. Néhány percnyi fövés után (vigyázat, a birsalma nagyon gyorsan megpuhul!) szűrőkanállal kiveszem a léből, és tiszta, kiforrázott üvegekbe rakom. Jól összerázom, hogy minél több gyümölcs ...
Házi káposztasaláta
... Legalább 1,5-2 óra kell ahhoz, hogy a tartalmuk közepe is átmelegedjen.|...
1 
Címkék: birsalmás kompótot, gerezdek megpuhultak, levét leöntjük, gerezdeket kevés, birsalmapürét szitán, mustot felforralom, birsalma nagyon, tartalmuk közepe, összeturmixoljuk, birsalmagerezdek, káposztasaláta, lecsöpögtetjük, szűrőkanállal, birsalmaivólé, birsalmapürét, szegfűszeget, felforraljuk, barnulhasson, ellenőrizzük, átmelegedjen, megpuhultak, felforralom, kiforrázott, gerezdekre, beleszórom, gerezdeket, fűszereket, elteltével, összerázom, birsalmás, tartalmuk, kompótot, gerezdek, birsalma, leöntjük, vigyázat, üvegekbe, megpuhul, gyümölcs, kiveszem, legalább, mustban, kellően, percnyi, gyorsan, szitán, felére, mustot, ecetes, erősen, főzzük, néhány, percig, tiszta, nélkül, közepe, nagyon, tovább, közben, addig, ahhoz, főzöm, rakom, fövés, léből, ekkor, minél, vízbe, lével, lassú, kevés,
© 2013 TVN.HU Kft.