Belépés
Joghurtos málnatorta
... alacsony hőfokon feloldjuk, félrehúzzuk, és cseppenként 4-5 evőkanál joghurtmaszszát keverünk bele. A többi joghurthoz adjuk, és dermedésig hűtőszekrényben tartjuk. Végül apránként beleforgatjuk a tejszínhabot.
3. A krém felét a tortalapra kenjük. Megszórjuk az átválogatott málnával, rásimítjuk a maradék krémet, és 4 órára hűtőszekrénybe tesszük. A formából tortatálra állítju...
Sült csirke sajtmártással
... keverve besűrítjük, végül hozzáadjuk a tejfölt, összeforraljuk. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a reszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk, frissen reszelt szerecsendióval illatosítjuk, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt. Tálalásig (meleg vízfürdőben) fedő alatt melegen tartjuk.
4. A húsdarabokat tálra rendezzük, néhány salátalevéllel, paprikacsíkkal (retekkel, hagymas...
Töltött paradicsom sonkával
... lerázzuk róla a vizet, levélkéit lecsipkedjük, s néhány bóbita kivételével finomra vágjuk. Az uborkát, sonkát és sajtot csíkokra, az újhagymát apróra vágjuk, majd a bazsalikommal együtt beleforgatjuk az öntetbe.
4. A paradicsomok belsejéből papírkendővel felitatjuk a nedvességet, megtöltjük a salátával, visszatesszük tetejükre a kalapjukat, és tálra rendezzük őket. A félretet...
Málnahabos képviselőfánk
... sütőt 160 fokra visszavesszük, és a fánkokat készre sütjük.
4. Közben a málnát pürésítjük. A habfixálóval és a porcukorral összekevert tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatos...
Nektarinos-habos csokoládépudi
... a nektarinokat megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, 4 vékony gerezd kivételével felaprózzuk. Az átszűrt citromlét, az őszibaracklikőrt/-vodkát elkeverjük a maradék 2 ek. cukorral, beleforgatjuk a nektarint (óvatosan a díszítésre szánt gerezdeket is), lefedjük, hidegre tesszük. A ribizlifürtöket leöblítjük, felitatjuk róluk a vizet.
3. Közvetlenül tálalás előtt a csokoládépudin...
Tojássaláta
... eltávolítjuk és nyolcadokra vágjuk. A tejfölt ...
Currys tojássaláta
... keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, mustárral, citromlével kellemesen pi...
Francia csokikrém 2 személyre
... és a tejszínes csokiba beleteszem a tojássárgákat, és sűrűn kevergetem, nehogy csokis tojásrántottát kapjak. Közben a fehérjét kemény habbá verjük a vaníliáscukorral, majd óvatosan beleforgatjuk a csokiba. Ezután pedig tálkába szedjük, és mehet a hűtőbe.

Még finomabb, ha megcsináljuk az étcsokisat, csinálunk egy tejcsokisat, és a kettőt keskeny pohárban egymásra rétegez...
Lea süti
... hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd kinyújtjuk kb. 1 cm vastagra. 2 féle nyomóval kell kiszaggatni: az alsó felét teli nyomóval - erre kenünk lekvárt, a fels...
Gofri
... Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a margarint, sót, vaníliás cukrot, cukrot, a 1/2 liter tejet, és a citrom héját. Jól összekeverjük.
...
Bajor csokis körtetorta
... majd a vaníliát is hozzáadjuk, és kihűtjük, közben időnként megkeverjük. A hideg tejszínt kemény habbá verjük. Amikor a krém kihűlt, beletesszük a körtéket, az alkoholt, majd jól beleforgatjuk a tejszínt is. A krémet olajjal kikent formába simítjuk 2 cm vastagon, majd a piskótával betakarjuk. Hűtőbe tesszük. Másnap kivesszük a formából. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, ma...
Epres rizskrém
... 2 evőkanál vízben feloldjuk és a forró tejes-tojásos mártásba keverjü...
Brokkolis, rizses csirke
... vágjuk.
Elkészítés:
1. A rizst előírás szerint megfőzzük, leszűrjük.
2. Elkeverjük az erős paprikát, a fokhagymát, az ecetet, 3 ek. szójaszószt, a mézet és 2 ek. olajat. Beleforgatjuk a húst. A maradék felforrósított olajon megsütjük, kenegetve a maradék marináddal. Kiszedjük.
3. A visszamaradt olajban megpároljuk a paprikát, a hagymát és a brokkolit. Hozzáadju...
Zöld almás csavart torta
... segítségével a fehérjéket 1 evőkanál hideg vízzel kemény habbá verjük, és közben beleszórunk 7-8 dkg finom kristálycukrot. Habverővel egymás után beledolgozzuk a 6 tojássárgáját, majd beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A masszát sütőpapírral kibélelt kb. 32 x 37 cm-es tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben, 200 fokon (10-12 perc alatt) megsütjük.
2. A piskótá...
Kókuszcsiga
... hűtőszekrénybe tesszük.

A töltelékhez a tojásfehérjéket a cukorral forró vízfürdőben kemény habbá verjük, majd a tűzről lehúzva a citromlevet beleöntjük, és a kókuszreszeléket beleforgatjuk. A tésztát 3 egyenlő részre osztjuk, majd liszttel behintett deszkán egyenként fél centi vastagra kinyújtjuk. A lapokat a kókuszkrémmel megtöltjük, majd felgöngyöljük. A hengereket f...
Cseresznyés-csokoládés terrin
... keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót. A tejszínt és a tojásfehérjét külön-külön kemény habbá verjük. A likőrből 1,5 dl-t, a kihűlt csokoládékrémet és a kakaós krémet összekeverjük. Óvatosan beleforgatjuk a cseresznyét, majd a tejszínhabot és a tojáshabot is. Egy nagyobb sütőformát (pl. őzgerinc) folpackkal kibélelünk, a masszát beleöntjük, elsimítjuk a tetejét, és a fagyasztóba tess...
Csokis charlotte húsvétra
... keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, és fényesre keverjük. Egyesével belekeverjük a tojássárgákat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojásos csokikrémet levesszük a tűzről, és óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot.

2. Egy charlotte formát (vagy gömb alakú formát) alufóliával kibélelünk. Néhány babapiskótát kereszt alakban az aljára teszünk. A többi babapiskótát egyesével ...
Csokis piskóta narancsszósszal
... és vízgőz fölött a vajjal együtt megolvasztjuk. A tojássárgákat a cukorral világosra keverjük, állandóan kevergetve hozzáadjuk a csokis vajat, beleszitáljuk a lisztet, és óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot. A masszát egy kivajazott kipattintható tortaformába öntjük, és készre sütjük. Amikor kész, desszertestálra helyezzük. Kihűtjük, majd porcukorral megszórjuk, és 3 órára hűtőbe ...
Csokis-mogyorós sütemény
... megolvasztjuk, és fényesre keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A mogyorót megpirítjuk, megdaráljuk, a tojásfehérjével együtt óvatosan a masszába dolgozzuk, végül apránként beleforgatjuk az élesztővel összekevert lisztet. A tésztát alufóliával kibélelt, vajjal kikent, hosszúkás vagy őzgerinc formába simítjuk, és nem túl meleg sütőben megsütjük. A sütés félidejében a mogy...
Csokoládés tekercs
... tojássárgákat 10 dkg cukorral felverjük, aztán hozzáadjuk a kakaót, és azzal is jól összekeverjük. A maradék porcukrot fokozatosan a tojásfehérjéhez adagolva kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a kakaós masszába. A tésztát négyszögletes, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 10 percig forró sütőben sütjük. Kivesszük a sütőből, nedves ruhát terítünk rá, a sütőpapírral együtt f...
1 2 3 .........114 115 .....171 172 ....228 229 230 
Címkék: többi joghurthoz, krém felét, tortalapra kenjük, átválogatott málnával, maradék krémet, formából tortatálra, reszelt sajtot, kemény habbá, húsdarabokat tálra, újhagymát apróra, bazsalikommal együtt, paradicsomok belsejéből, fánkokat készre, málnát pürésítjük, porcukorral összekevert, nektarinokat megmossuk, átszűrt citromlét, díszítésre szánt, ribizlifürtöket leöblítjük, tejszínes csokiba, fehérjét kemény, kettőt keskeny, alsó felét, tojások sárgáját, citrom héját, hideg tejszínt, krém kihűlt, krémet olajjal, piskótával betakarjuk, csokoládét vízgőz, forró tejes-tojásos, rizst előírás, erős paprikát, maradék felforrósított, maradék marináddal, visszamaradt olajban, sütőporral elvegyített, masszát sütőpapírral, cukorral forró, tűzről lehúzva, citromlevet beleöntjük, kókuszreszeléket beleforgatjuk, kókuszkrémmel megtöltjük, tojásfehérjét külön-külön, kihűlt csokoládékrémet, kakaós krémet, nagyobb sütőformát, masszát beleöntjük, fagyasztóba tess, tojásfehérjét kemény, tojásos csokikrémet,
© 2013 TVN.HU Kft.