Belépés
Krumplipürét tett a lasagne lapokra…
... az előbbi rétegezést.

6. Majd egy harmadik réteggel fedjük be, és a tetejére szórjunk jó sok sajtot.

7. 190-200 fokon süssük kb. 35 percen keresztül, míg a sajt aranybarna lesz.

8. Tálaláskor adhatunk hozzá tejfölt, és megszórhatjuk apróra vágott bazsalikommal, oregánóval, újhagyma szárral.

Forrás és videó: http://twice.hu/receptek...
Barbecue sertésszűz tepsis krumplival
... A sütőt előmelegítjük 240°C-ra. A krumplit sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, rászórjuk a pirospaprika felét, sózzuk, borsozzuk, és addig sütjük, amíg aranybarnák nem lesznek (kb. 20 perc).
Egy keverőtálban összekeverjük a mézet, a mustárt, a chipotle szószt, a szójaszószt, a worchester szószt és a maradék paprikát.
Bekenjü...
Zománcozott burgonya
... hozzáadom a vajat, s addig keverem, míg a vaj is elolvad. Ezután beleöntöm a nedves burgonyát, s addig lökdösöm, rázogatom a cukros vajban, amíg eg...
Húsvéti recept gyűjtemény
... a mazsolát és a szükséges porcukrot. A máktölteléket hasonló módon készítjük el.

Erdélyi kuglóf

Hozzávalók: 10 dkg Rama margarin 4 db tojás sárgája 8 dkg Koronás aranybarna cukor 6 dkg akácméz (2 evőkanál) 1 db citrom, 2 dkg vaníliás cukor, 5 dkg élesztő, 1 dl tej, 40 dkg finom kukoricaliszt, 5 dkg dió, őrölt fahéj, margarin, liszt a forma kenéséhez, Vaníliás...
Nagy Ilona



...
Csirkehúsos tésztabatyu (empanda)
... belőle. A széleket egy villa fokával lezárjuk, a tetejét tojással megkenjük, végül chiliport szórunk rá. 180 fokra előmelegített, kivajazott tepsiben, körülbelül 20 percig sütjük, míg szép aranybarna nem lesz.

Megjegyzés

A Paul Hollywood és a város ízei sorozatban a legjobb péksüteményeket láthatjuk Nápolytól, Madridtól kezdve Párizson és Varsón át New Yorki...
Annyira ízletes
... hozzáadom a vajat, s addig keverem, míg a vaj is elolvad. Ezután beleöntöm a nedves burgonyát, s addig lökdösöm, rázogatom a cukros vajban, amíg egyenletesen “zománcozott",...
Amerikai almás pite
... tojással, hogy szépen megbarnuljon. TIPP: s...
Leopárd (Panthera pardus)
... van, ám a mintázata egybeolvad és így úgy tűnik, mintha egyszínű fekete lenne. Néhány alfajnál az egyszínű fekete terület lehúzódik az állat lágyékáig és combjáig; csupán néhány átlós aranybarna csík jelzi, hogy csak az alapszín fekete. A lágyékon és lábakon található pettyek, melyek nem olvadnak egybe sávokká és csíkokká, gyakran kicsik és halványak, inkább rozettát alkotnak. A f...
Klasszikus brassói aprópecsenye
... 2-3 cm-es, a szalonnát, a paprikát, a paradicsomot pedig 1 cm-es kockákra.
A fritőzt 170 °C-ra melegítjük. Belerakjuk a kockára vágott krumplit, és addig sütjük, amíg szép aranybarna nem lesz. (kb. 8-10 perc) A kész krumplit törlőpapírral kibélelt tálba szedjük.
Miközben sül a krumpli, egy vastag falú serpenyőben felmelegítjük a mangalica zsírt. Mikor már...
Mézes mustáros oldalas hagymás krumpli ágyon
... ízek.)

Fólia alatt sütjük, amíg a krumpli is meg nem puhult, a hús pedig finom...
Ez is jól néz ki! :)
... ízek.)

Fólia alatt sütjük, amíg a krumpli is meg nem puhult, a hús pedig finom, fűszeres levet enged a hagymás krumpli alá. A legvégén rövid időre levesszük a fóliát, így az old...
Sütóben Bundás kenyér
... szerint a fentiek alapján. Egyenletesen kanalazd rá a szeletekre ...
Ráérő időmben . . .
... -sütőpapírra kanállal szaggatod rá a tésztát. (kis csúcsot szoktam rá húzni. Távol rakod egymástól, hiába kicsi, mert sütéskor megdagad ..
kb. 10-12 db jön ki ebből. 25-30 perc amíg aranybarna nem lesz! Ne nyisd rá a sütőt!!!
Hagyom hűlni kicsit, levágod a tetejét, bele a puding, rá a hab. Tető és porcukor. Nagyon finom
Aranka vaníliás krémpuding főzés nélküli és h...
Zománcozott burgonya
... hozzáadom a vajat, s addig keverem, míg a vaj is elolvad. Ezután beleöntöm a nedves burgonyát, s addig lökdösöm, rázogatom a cukros vajban, amíg egyenletesen “zománcozott", és aranybarna lesz. Végül a serpenyőt visszahelyezem a tűzre, és kis lángon átmelegítem. Azonnal tálalom, tetszés szerint felaprított hagymát is szórhatunk rá.


Képbeküldés iconKépbe...
Sütőben sült túrógombóc
... gombócok tetejét is (mivel sűrű a massza, nem fog lefolyni). Ügyeljünk rá, hogy mindenhol befedje a gombócokat.Süssük előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percig, va...
Paleo banánkenyér
... és rumaromát összeturmixoljuk.
Összekeverjük a száraz és a nedves összetevőket, betöltjük a kenyérformába, majd kb. 160 C-ra előmelegített sütőben lassan készre sütjük. Amikor aranybarna a teteje, készen van. Nem érdemes túl magas hőmérsékleten sütni, mert akkor csak a teteje ég meg, a belseje pedig nyers marad.
Miután kicsit hűlt, kiborítjuk a formából és már sz...
Rakott makaróni
... terítsük be a maradék makarónival.
- Locsoljuk...
Sajtos-fűszeres brokkoli falatkák
... rudacskákat sorakoztasd kiolajozott tepsire.
4. Mehet a 170 fokra előmelegített sütőbe! Kb. 20-25 perc alatt ropogósra sülnek a sajtos brokkolifalatkák. Akkor jó, ha a tetejük már aranybarna.
5. Frissen, melegen kínálhatod is! Kívül ropogós, belül a belseje lágy a benne lévő sok sajt miatt, szinte elomlik a szádban! Ketchuppal, majonézzel, vagy fokhagymás-tejfölös mártog...
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei
... kimagozzuk és vékony karikákra vágjuk.
Ha mindennel megvagyunk, egy közepes méretű serpenyőben megpirítjuk a megsózott-megborsozott csirkecsíkokat, és ha már mindegyik falat szép aranybarna, szűrőkanállal kiemeljük a serpenyőből és félretesszük.
A serpenyőben maradt zsiradékot kiegészítjük 2 evőkanálnyira, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymákat.
Ezután a tűzről lehú...
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Nagy Ilona, Sütóben Bundás, Paul Hollywood, lasagne lapokra&#8230, előbbi rétegezést, harmadik réteggel, tetejére szórjunk, sajt aranybarna, krumplit sütőpapírral, pirospaprika felét, keverőtálban összekeverjük, chipotle szószt, worchester szószt, maradék paprikát, nedves burgonyát, cukros vajban, szükséges porcukrot, máktölteléket hasonló, forma kenéséhez, villa fokával, tetejét tojással, város ízei, legjobb péksüteményeket, mintázata egybeolvad, egyszínű fekete, állat lágyékáig, alapszín fekete, paradicsomot pedig, kockára vágott, kész krumplit, vastag falú, mangalica zsírt, hagymás krumpli, legvégén rövid, fentiek alapján, serpenyőt visszahelyezem, nedves összetevőket, belseje pedig, maradék makarónival, sajtos brokkolifalatkák, belseje lágy, benne lévő, közepes méretű, serpenyőben maradt, tűzről lehú, összeturmixoljuk, brokkolifalatkák, megfonnyasztjuk, péksüteményeket, visszahelyezem, csirkecsíkokat, előmelegítjük, törlőpapírral, előmelegített, megszórhatjuk, összekeverjük, máktölteléket,
© 2013 TVN.HU Kft.