Regisztráció  Belépés
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei
... hagyott fokhagyma-gerezdeket és a friss kakukkfűágakat, aztán összekeverjük a pálinkát a vízzel, és ráöntjük a combokra.
Elérkeztünk a lényeghez: a combok lassú, rotyogós, illatos megpárolásához. Ez időben sokat jelent, munkában viszont semmit se, mert meglátják, a hús tökéletes elvan magában a tűzhelyen. A lábost lefedjük, és mérsékelt tűzőn felforraljuk az ételt. Ahogy elke...
Grízes, almás kavart süti
Hozzávalók az alma megpárolásához:
3 db alma,
50 g vaj,
1/4 bögre cukor.
A tésztához
200 g gríz,
150 g cukor,
2 db tojás,
250 g kefir,
1 teáskanál szódabikarbóna,
20 g kakaó.
Elkész...
1 
Címkék: friss kakukkfűágakat, combok lassú, lábost lefedjük, alma megpárolásához, megpárolásához, kakukkfűágakat, szódabikarbóna, összekeverjük, felforraljuk, elérkeztünk, sütemények, pálinkával, gerezdeket, hozzávalók, tűzhelyen, tökéletes, lényeghez, meglátják, receptjei, fokhagyma, tésztához, teáskanál, mérsékelt, combokra, elkeszul, ráöntjük, munkában, rotyogós, lefedjük, pálinkát, készült, hagyott, magában, content, uploads, betelni, konnyen, kedvenc, viszont, bidista, illatos, lábost, ételek, kavart, grízes, grizes, combok, időben, nagyon, sutink, jelent, semmit, elkész, vízzel, almás, kefir, tojás, cukor, lehet, bögre, almas, https, elvan, kakaó, friss, ételt, lassú, ahogy, sokat, aztán, tűzőn,
© 2013 TVN.HU Kft.