Regisztráció  Belépés
Önkéntesek
... idejében önkéntes tevékenységben, de tudjuk, hogy a pénzkeresésért vívott napi küzdelem mellett kevés idő marad szabadidős programokra.

Ha jelentkezni szeretne, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:
Cím: Szentendre, Ízbég, Szent Lászlói út ( külterület )
Telefon: 06 20 571 65 02 / 06 20 215 72 63 / 06 26 303 148
Információk: www.arvacska.hu...
Itt a folytatás... ;)
... kérdeztek Armstrongot Ő csak hallgatott. Majd amikor nyugdíjazták Armstrongot akkor megkérdezték tőle mégis mit jelentett a Sok szerencsét Grabovszki. Sejtelmes mosoly, majd belekezdett az alábbi kis történetbe: Mikor kisgyermek voltam, közel volt hozzánk a szomszéd ház. Egyszer felmásztam a tetőre mert beleesett az ereszbe a labdám. Hallom a szomszédból : -Orális szex-szet akarsz...
Méretes zakó
... egyetértett, hogy a McKity edző által pályára küldött csapat gólgazdag és izgalmas mérkőzést fog játszani a Lila Zakóban pályára lépő neves ellenféllel.

McKity edző az alábbi csapatot külde pályára: Zamfirache(3) - Győri(3,5), Rismar(3,5), Röst (3,5)- Szotyori(2,5), Hamvas(2,5), Igaly(2,5), Szamosi(2,5), Nehlsen(2) - Szekfű(2), Virág(2,5)
Nem csa...
Jó tanács nőknek
... FÉRFI, AKIVEL NEM KÉNE RANDIZNOD!

Csúnya dolog skatulyázni, de bizonyos esetekben nem árt. Ilyen esetnek minősül a randizás terepe, ahol jó, ha hanyatt-homlok menekülünk, ha az alábbi típusok valamelyik tagjával kerülünk szembe: a mama kicsi fia, a body builder, a Casanova, a munka alkoholista vagy a főiskolai előadó.

A mama kicsi fia
Ez a srác rosszabb...
Agg test, ifjú lélek...
... Agg test, ifjú lélek"Mit lát, ha rám néz, nővérke?
Nyilván rozoga öregas...
Elgondolkodtató
Képzeld el, hogy az alábbi történet veled esik meg:

Egyik vasárnapi istentiszteleten a 2000-es gyülekezet
megdöbbenve látja, amint belép két talpig feketébe öltözött
ember gépfegyverrel a kezükben.
Az egyik ezt kiáltja: "Aki Krisztusért hajlandó vállalni
egy golyót, az maradjon a helyén."

A kórus nyomban elmenekül, a diakónusok, és a gyüle...
Ez nagyon érdekes
... Megtalálhatjuk itt a magyar népdalokra jellemző
hangzásvilágot, a pentaton zenét, a tulipános ládákat, és ősi szavakat, amelyek
egy része teljesen megegyezik a magyar szavakkal. Az alábbiakban a teljesség
igénye nélkül felidézünk néhány szót és jelképet az egykori közös nyelvből,
illetve velük párhuzamosan ezek mai magyar megfelelőjét.
Magyar Maja Magyar M...
FIA GT, Budapest 500
... íveken végighúzva hasonló időket autózni. A mezőny többi tagja nem mutattott ennyire kiegyenlített teljesítmény, talán épp azért, mert óriási harcban voltak egymással, amit kiválóan mutat az alábbi, az első körök egyikében rögzített kép.

Az FIA GT futama 13:30kor kezdődött, s úgy döntöttünk, a rajtot és a futam...
Jegyzőkönyvek 1989-ből
Az alábbi jegyzőkönyvi kivonatok tanúsága szerint, 50 éve HAZUDJÁK az MSZMP, majd jugotódja az MSZP és hozzájuk csatlakozott SZDSZ politikusai, hogy a HATALMAT MAGYARORSZÁG ÉS A BENNE ÉLŐ NÉP ÉRDEKÉBEN AKARJÁK "MINDEN ÁRON" MEGTARTANI!!!


egyzőkönyvek 1989

,,Milyen az ország helyzete 1989-ben, a demokratikus választások előtt, HORN Gyula és társai sz...
Jegyzőkönyvek 1989-ből
Az alábbi jegyzőkönyvi kivonatok tanúsága szerint, 50 éve HAZUDJÁK az MSZMP, majd jugotódja az MSZP és hozzájuk csatlakozott SZDSZ politikusai, hogy a HATALMAT MAGYARORSZÁG ÉS A BENNE ÉLŐ NÉP ÉRDEKÉBEN AKARJÁK "MINDEN ÁRON" MEGTARTANI!!!


egyzőkönyvek 1989

,,Milyen az ország helyzete 1989-ben, a demokratikus választások előtt, HORN Gyula és társai szerint...
A dézsás örökzöldek ...
... smepervivens) télálló, lassan fejlődik, alakra (piramis, gömb) formálható. A napos félárnyékos helyeket kedveli. Kiterjedése 3-5 x 3-5 m. Legszebben a bejárat két oldalán, lépcsőfeljárókon mutat. Az alábbi növényekkel ajánlott: tiszafa, delavay fagyal (Ligustrum delavayanum), kék csatavirág (Polemonium caeruleum), nagy völgycsillag (Astrantia major).

Több fagyvédelmet, ...
Márton napja
... falvak, városok neve is őrzi, templomok védőszentje. Kádár, csapó, takács - céhek patrónusa. Keresztnévként is szívesen adták nevét, különösen Kalotaszeg környékén. Márton-napkor aztán az alábbi köszöntő rigmussal kopogtattak be az ünnepelthez:

,,Derő dicső estére
Sok Szent Márton nevére.
Mi is tehát tisztelni,
Jöttünk téged áldani.

C...
Kalandjáték készítés..
... határozók csatlakozhatnak. Utóbbiak önmagukban egyszerűek, egy-két szóból állanak, s ami még nagyon jelentôs egyszerűsítés, hogy alá-,fölérendelt tagmondatok sosem fordulhatnak elô. (Legalábbis ezidáig nem volt rá még példa...) Tipikusan egyszerű parancs pl. az alábbi: VEDD FEL A KULCSOT.
Ebben föllelhetô mindkét alapvetô szófaj: az ige és a fônév - tna.
Áltaól elen. (n:...
Internetes barátkozás
... valakiben teljesen az első személyes találkozó előtt, de gyakran még utána sem.
Az első valódi randevú... Mire ügyeljünk?
Az első ,,élő" találkozó előtt célszerű megfogadni az alábbi néhány jó tanácsot:
Az első randevúra mindig nyilvános helyen kerüljön sor, méghozzá ott, ahol lehetőleg többen is vannak a közelben (célszerű egy hangulatos kávéházat választani)....
Apám halálára emlékezve...
... EMLÉKEZVE...


Ma nyolc éve, hogy holtan találtam apámra az otthonában. Összeszorított ököllel ült a kedvenc foteljében a kopottkékre mosott munkásruhájában...

Az alábbi sorokat azért írom ide, mert ezeket akkor vetettem papírra, amikor ő viaskodott a halállal. Merthogy 53 éves, főiskolai hallgató voltam akkor. Ezt egy szemesztert záró művelődéstörténet-e...
A karácsonyi kaktuszon kívül
... télálló növénynek a téli csapadékot is egy bizonyos mértékig el kell viselnie, valamint a hosszantartó kemény fagyokat is. Kaktuszgyűjtők saját tesztjeik alapján télállónak bizonyultak az alábbi fajták: Echinocereus bailey, coccineus, triglochidiatus Escobaria leei, Maihuenia poeppigi, Corynopuntia clavata. A kísérletező kedvűeknek még egy tanács: Ha télállónak ítélt növényünket ú...
Új helyén a Hot Bird 1?
A Flysat szerint a nyugati 18 fokon állapodott meg az egykoron a keleti 13 fokon szolgáló Hot Bird 1 műhold. Sajnos lefedettségi térképet nem találtam mindenesetre az érdeklődők az alábbi frekvenciákon próbálkozzanak

11219 H 26701 3/4 >- Eutelsat promó
11334 V 27500 3/4 >- ATV (gondolom nem a magyar :S)
11407 V 26701 3/4 >- Eutelsat promó
11427 H 27500 3/4...
Levél az érintés hatalmáról
... tényfeltáró gondolatok az okozatok felsorolásából állnak, miközben, nem tesz említést a problémák valódi okairól!

Erről jutott eszembe a következő gondolatsor az okokról:
Az alábbi felsorolást végigolvasva könnyebb lesz megérteni, hogy a határon belüli magyarság miért nem tudta az IGEN gesztusával megszavazni a határon kívüli magyarság magyar állampolgárságát? Adn...
A téglagyártás története Vas
... 1961-1963-ban leállították, és csak 1964-ben kezdődött újra a fejlesztés. Az egykori Kulcsár-féle téglagyárból csak egy kemence maradt fenn.
A 60-as években a gyártás technológiáját az alábbi riport szemléletesen mutatja be:
,,A cigány egy hosszú ütemben tovahaladó futószalagra lapátolja az agyagot:
- Egyenlően menjen a föld, mert baj lesz! - mondja, és ...
Tisztelt Elnök Úr!
... Dr. Sólyom László Köztársasági Elnök Úrnak


Tisztelt Elnök Úr!

A Magyar Köztársaság Alkotmánya (1949. évi XX. Törvény) 3. § (1) bekezdése az alábbiakat rögzíti.

"A Magyar Köztársaságban a pártok az Alkotmány és az alkotmányos jogszabályok tiszteletben tartása mellett szabadon alakulhatnak és szabadon tevékenykedhetnek."

Ez annyit je...
1 2 3 ........61 62 .....92 93 .....122 123 124 
Címkék: Tisztelt Elnök Úr, Szent Lászlói, Armstrongot, Lila Zakóban, AKIVEL NEM KÉNE RANDIZNOD, HATALMAT MAGYARORSZÁG ÉS BENNE ÉLŐ NÉP ÉRDEKÉBEN AKARJÁK, MINDEN ÁRON, HORN Gyula, Szent Márton, VEDD FEL KULCSOT, Sólyom László Köztársasági Elnök Úrnak, Magyar Köztársaság Alkotmánya, Magyar Köztársaságban, dézsás örökzöldek, karácsonyi kaktuszon, érintés hatalmáról, téglagyártás története, pénzkeresésért vívott, alábbi elérhetőségeken, tetőre mert, alábbi csapatot, randizás terepe, alábbi típusok, mama kicsi, body builder, munka alkoholista, főiskolai előadó, srác rosszabb, skóciai Dundee, intézmény dolgozóit, alábbi történet, 2000-es gyülekezet, kórus nyomban, magyar népdalokra, pentaton zenét, tulipános ládákat, része teljesen, magyar szavakkal, egykori közös, mezőny többi, első körök, alábbi jegyzőkönyvi, ország helyzete, demokratikus választások, napos félárnyékos, alábbi növényekkel, alábbi köszöntő, első személyes, első valódi, alábbi néhány, első randevúra, hangulatos kávéházat, kedvenc foteljében,
© 2013 TVN.HU Kft.