Regisztráció  Belépés
A fiatalságról
...
Nem az évek növekedésével öregszünk. Megöregszünk, ha hűtlenül eláruljuk eszményeinket. Az évek csak a bőrt ráncosítják, de ha elveszítjük a lelkesedést, lelkünk is ráncos lesz. Aggodalmaskodás, kétely, önbizalomhiány, félelem és kétségbeesés .E zek öregítenek. Ezek hajlítják meg a büszke fejet, ezek nyomják az emelkedő szellemet vissza a porba.
Akár hetven vagy, akár ...
Személyi Hitvallás
... nevelhetem fel a gyermekeimet. Betegségeik a szellemi törvények üzenetei: képzeletem és személyi tudatom megzavarodását és/vagy zárlatait jelzik számomra, ezért gyógyításukban nem az aggodalmaskodás, hanem a kutató értelem vezérel. Hiszek a megismerő, kutató, kíváncsi leleplező és átvilágító értelem győzelmében a sötétség, a zavar, a kábulat és a káprázat felett. Vallom, hogy szem...
Először Isten, azután minden m
... öltözteti a lelkét, ne aggódjon, hogy a testét Isten mezítelenül fogja hagyni. Tedd félre a mardosó gondokat! Keresd minden igyekezeteddel az Urat! A kapzsiság - szegénység, az...
Horoszkóp 2007.04.15.
... valószínűsége annak, hogy az elmúlt időszakot olyan társaságban töltötted, amelynek tagjait nem fertőzte meg a keserűség, hiszen a természetedre egyáltalán nem jellemző a rettegés és az aggodalmaskodás. Szilárdan hihetsz a túlélésben, ezenkívül ebben segíthetsz másoknak is. Minden tulajdonsággal rendelkezel, ami az elkövetkezendő időszak vezető jelöltjévé váláshoz szükséges lehet....
Győzelmi ujjongás
... idején, melyek magukkal akarnak ragadni minket. Legyőzi az irigységet, mely szívünket marcangolja. És Ő segít diadalra mind az érzékenykedés, a neheztelés, a kesergés, mind az aggodalmaskodás és kapzsiság felett, melyek hatalmukba kerítenek minket. Még az idegeink, rossz lelki állapotunk felett is győzelemre segít.

A bűnnel függ össze a lelkiismeretben jelentk...
Adj nekünk vizet
... duzzadva megrepednek.
De van, hogy kiszáradt a fű, a talaj megrepedezett, a gabonaszem beleszáradt a kalászba. Nem tudjuk, mért?
S miértjeink után jön a zúgolódás, és az aggodalmaskodás.
Így talán megtudjuk érteni a nép zúgolódását. A komfortos Egyiptomból a pusztába vezeti Mózes a népet, ahol ott a nap heve, s elfogyott a magukkal hozott eledel is. Kilátás...
Gyõzelmi ujjongás
... idején, melyek magukkal akarnak ragadni minket. Legyőzi az irigységet, mely szívünket marcangolja. És Ő segít diadalra mind az érzékenykedés, a neheztelés, a kesergés, mind az aggodalmaskodás és kapzsiság felett, melyek hatalmukba kerítenek minket. Még az idegeink, rossz lelki állapotunk felett is győzelemre segít.

A bűnnel függ össze a lelkiismeretben jelentk...
Ő velünk van, mi Ővele
... életerőnket. A Krisztusba vetett hitből fakadó szent békesség nagy segítségünkre van, ha komoly betegségből gyógyulunk. Minden orvos ürül, ha látja, hogy betege nyugodt és derűs.
Az aggodalmaskodás megöl, az Istenbe vetett bizalom viszont felér a legjobb orvossággal.
Így mindenünk megvan, ami a hosszú élet biztosítéka, és ha valóban ez szolgálja javunkat, úgy késő ör...
Néhány bölcsesség
... éjjel.


" A jó egészségünk érdekében pozitív és alkotó életszemléletre van szükségünk, valamint csendes és nyugodt elmére, amely mentes a fixa ideáktól. MÁs szavakkal az aggodalmaskodás, aggályosság, nyugtalankodás és rágódás nem más, mint időpocsékolás."

"Semmi hasznát nem lá...
Ne aggodalmaskodjatok
..."Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."
Mt 6,34
Az aggodalmaskodás félelemmel és gonddal átszőtt, nyugtalan és szorongó lelkiállapot formájában.
Modern korunkban már betegséggé nőtte ki magát, depresszió néven tartják számon, rengeteg embert tesz beteggé. ...
2007. augusztus 19. – V
... velem is csodát szeretne tenni, engem is tüzes lelkűvé akar tenni.

Engedjük, hogy Krisztus meggyújtsa szívünkben a szeretet tüzét! Az ő szeretetének fénye oszlassa el az aggodalmaskodás, a hitetlenség, a kételkedés, a békétlenség és a bűn sötétségét! Őrizzük és adjuk tovább másoknak is ezt a fényt! A nyári időben tűzgyújtási tilalom van szinte mindenütt. De ez nem jele...
Jelek????
... való. Akarnunk és vágyakoznunk kell, de szabadon, ragaszkodás nélkül, Istenre bízva vágyainak megvalósulását, hogy ő határozza meg annak módját és idejét. Legyen ez a vágyunk békés, aggodalmaskodás mentes. Tudjunk nyugodtak maradni akkor is, ha úgy látjuk, a többiek helytelenül cselekszenek, rossz úton járnak!

"Az élet gondoskodik azokról a tapasztalatokról, amelyek a t...
Megvan a maga baja...
... időszak számomra mindig nagyon nehéz volt, de az utolsó után
különösen is rosszul éreztem magam: szétmentek a csontjaim, nehéz volt
a járás is, fáradt voltam, és még az aggodalmaskodás terheit is
cipelnem kellett. Úgy fordítottam le akkor magamnak ezt az Igét, hogy
elég minden órának a maga baja. Így bírtam ki emberi módon azt az
időszakot.

Kere...
Ima gondjaink átadására
... azokat átveszed, gondoskodsz rólam, és segítesz nekem mindent a lehető legjobban megoldani.

Uram, hálát adok Neked, és áldalak Téged, hogy határozottan felszólítasz, az aggodalmaskodás, bosszankodás, siránkozás és boldogtalanság helyett inkább Benned bízzak, és engedjem, hogy Te gondoskodj rólam. Köszönöm, hogy arra hívtál, hogy vidám és boldog életet éljek Veled.
...
Sorrend
... öltözteti a lelkét, ne aggódjon, hogy a testét Isten mezítelenül fogja hagyni. Tedd félre a mardosó gondokat! Keresd minden igyekezeteddel az Urat! A kapzsiság - szegénység, az aggodalmaskodás - nyomorúság; az Istenbe vetett bizalom viszont - kincs, az Istenhez való hasonlatosság pedig - mennyei örökség. Uram, én kereslek Téged, add, hogy megtaláljalak.

(C. H. Spurgeo...
Az oxigénhiány tünetei
... 2419568

Tünetek:
változik a látásélesség, szemdörzsölés, fárad a szem
feltűnően lelassul a beszéd ( kezdetben csak észrevétlenül rövid időre, 5-10 mp-re )
aggodalmaskodás, depresszió és stressz
szédülés
fejfájás
ingerlékenység
emlékezetkiesés
irracionális viselkedés
krónikus rosszindulat
keringési zavarok
hideg vé...
V.F. - Vész bejárat!
... nézem, magas a szégyenküszöbe.
Míg ezt vitattuk, Thommy rezdületlenül a víz alatt tartózkodott.
- Lehet, hogy máris belefulladt? - emésztődött életem pasasa. Furcsállottam aggodalmaskodását, mert amúgy eléggé sodronyidegzetű egyed volt.
- Gyöngyhalásznak edz - vontam a vállamat.
Vis Major felmordult:
- Thommy, azonnal gyere elő, mert ha én szedlek ki, után...
A depresszió okai.....
... Koncentrálóképessége csökken, és a magabiztos embereknél ez kínzó élmény. Bosszúsan és csalódottan reagál arra, hogy nem tud már kitartóan dolgozni, és nem veszi észre, hogy idegessége és aggodalmaskodása csak súlyosbítja a problémát. Ha nem tanul meg idejével és magánügyeivel helyesen bánni, rosszabbodik az állapota.

A depresszió ezen formájának világos jele a hirtelen...
Füst Milán: Advent
... - hiszen minden rendben is volna ... - Csak ezek az ostoba szellemek, - ha ezek nem volnának, - mondotta s közben arcát megint csak megszállotta az a bizonyos aggodalmaskodás ... Tűnödő, fáradt tekintetét ez után még jó ideig magamon éreztem, - s úgy vettem ki belőle, mintha megbánta volna, amit mondott ... - Én azonban ekkor már egészen más dol...
Ez vagyok ÉN
...

Szívesen gondoskodik másokról.

Érzelmileg olykor könnyen befolyásolható, hajlamos a képzelgésre.

Környezetét néha zavarhatja az irántuk érzett túlzott aggodalmaskodás.

Fontos az Ön számára mind az anyagi, mind az érzelmi biztonság, szeretetre és megbecsülésre vágyik.

Hivatása iránt Ön szinte érzelmi elkötelezettséget érez, ...
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Először Isten, Füst Milán, maga baja, oxigénhiány tünetei, depresszió okai, évek növekedésével, évek csak, bőrt ráncosítják, büszke fejet, emelkedő szellemet, szellemi törvények, kutató értelem, káprázat felett, testét Isten, mardosó gondokat, elmúlt időszakot, természetedre egyáltalán, elkövetkezendő időszak, bűnnel függ, lelkiismeretben jelentk, talaj megrepedezett, gabonaszem beleszáradt, komfortos Egyiptomból, pusztába vezeti, magukkal hozott, aggodalmaskodás megöl, legjobb orvossággal, hosszú élet, fixa ideáktól, holnap felől, holnap majd, maga dolgai, aggodalmaskodás félelemmel, szeretet tüzét, nyári időben, vágyunk békés, többiek helytelenül, élet gondoskodik, utolsó után, aggodalmaskodás terheit, lehető legjobban, magabiztos embereknél, depresszió ezen, ostoba szellemek, irántuk érzett, érzelmi biztonság, tapasztalatokról, aggodalmaskodása, aggodalmaskodás, életszemléletre, gyöngyhalásznak, lelkiismeretben, aggodalmaskodik, sodronyidegzetű, emlékezetkiesés, gyógyításukban, megzavarodását,
© 2013 TVN.HU Kft.