Regisztráció  Belépés
A meccset vezető Kassai Viktor
... 47-48perc'Barcelona Mascherano harcolta ki, majd Messi tette ugyanezt.
GÓÓÓL 55 perc' Messi A 12. gólját szerezte a sorozatban. Egy mintaszerű Barca adogatás után Iniesta passzolt Messihez, aki tőle szokatlan helyről, a 16-ostól nem messze, középről lőtt, labdája utat talált a Manchester United kapujában. Szép íve volt a labdának: 2-1!
....................
Lionel Messi 4. ARANYLABDÁJA
... BL-elődöntőt játszott, emellett az előző szezonban 55 tétmeccsen 60 gólig jutott klubcsapatában, az Eb-n pedig elődöntőben szerepelt a portugál válogatottal. A harmadik jelölt, Andrés Iniesta Messihez hasonlóan Király-kupát nyert a Barcával, de az Eb-ről is elhozott egy aranyat, az UEFA-nál pedig a 2011/12-es klubidény legjobb játékosa lett
Ez sem volt elég azonban Messi elle...
Női kézilabda BL - Bocsánatot kért Görbicz-ügyben a ProSport főszerkesztője
... hogy Görbicz jelenléte egy időben "ébreszt bizalmat és mutat felsőbbrendűséget." "E tulajdonságok alapján Cristiano Ronaldóra hasonlít, még ha az egyéb tulajdonságai alapján inkább Lionel Messihez hasonlítható is. De inkább nem hasonlítanám egyikükhöz sem, mert nem lenne igazságos. Miért ne lehetne Messit vagy Ronaldót hozzá hasonlítani?" - írja véleménycikkében Lucian Lipovan....
Vb-2014 - Müller góljával német győzelem, de az amerikaiak is ünnepelhetnek
... németek Thomas Müller lövésével gyűjtötték be a három pontot, a Bayern München támadójának ez volt a negyedik gólja a tornán, amivel csatlakozott a góllövőlista élén Neymarhoz és Lionel Messihez.
A németek a 16 között a H csoport második, míg az amerikai az elsőhelyezettjével találkoznak.


G csoport, 3. forduló: Németország-Egyesült Államok 1-0 (0-0)----------...
Németország a világbajnok!
... lőtt, Romero a levegőben úszva bokszolta ki a labdát. Közben a lesen álló Özil zavarta a kapus, így szabadrúgás kifelé.

36. PERC: Lavezzi kígyózott a német védők között, majd Messihez játszotta a labdát, aki Higuaínt kereste, de a laszti szögletre pattant. Lavezzi ívelt középre, de Neuer jó ütemben jött ki a kapujából.

34. PERC: Höwedes rúgta le Zabaletát, vi...
Bajnokok Ligája - Háromgólos előnyt szerzett a Barcelona a Bayern ellen
... Barcelona futballozott fölényben, ugyanakkor ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A 77. percben aztán némiképpen váratlanul szerzett vezetést a hazai csapat, egy labdaszerzés után Lionel Messihez került a labda, a pályafutása 100. európai kupamérkőzésén pályára lépő klasszis pedig védhetetlenül bombázott a kapuba. A négyszeres aranylabdás argentin csatár három perc múlva duplázott...
BL. elődöntő - Lionel Messi duplázott
...

.......
Góllövő: Lionel Messi duplázott, Neymar
77. perc GÓÓÓÓÓL! LIONEL MESSI! A bal oldalon vesztett labdát a Bayern a saját tizenhatosa közelében. Dan...
Böde és tár­sai, ki az igazi Messi-utód?
... saját Li­onel Mes­sije, szá­mos fut­bal­lis­tát ha­son­lí­tot­tak már az ar­gen­tin zse­ni­hez. De me­lyi­kük az igazi?
Vajon a legnagyobb áldást vagy átkot jelenti, amikor Lionel Messihez hasonlítanak egy futballistát? Az utóbbi években ez többekkel megtörtént, nálunk például Böde Dánielt a madocsai Messinek nevezik.
Habár a Messi-utódok teljes mértékben soha nem közelí...
1 
Címkék: Kassai Viktor, Lionel Messi, Bajnokok Ligája, Barcelona Mascherano, Messi, Manchester United, Andrés Iniesta Messihez, Cristiano Ronaldóra, Lionel Messihez, Lucian Lipovan, Thomas Müller, Bayern München, Németország-Egyesült Államok, LIONEL MESSI, Li­onel Mes­sije, Böde Dánielt, meccset vezető, igazi Messi-utód, mintaszerű Barca, előző szezonban, portugál válogatottal, harmadik jelölt, egyéb tulajdonságai, három pontot, negyedik gólja, góllövőlista élén, levegőben úszva, lesen álló, német védők, laszti szögletre, hazai csapat, labdaszerzés után, négyszeres aranylabdás, saját tizenhatosa, ar­gen­tin zse­ni­hez, legnagyobb áldást, utóbbi években, madocsai Messinek, véleménycikkében, klubcsapatában, főszerkesztője, kupamérkőzésén, tulajdonságai, védhetetlenül, ünnepelhetnek, tulajdonságok, helyzetekben, futballozott, hasonlítanak, futballistát, góllövőlista, csatlakozott, aranylabdája, válogatottal, hasonlítanám, hasonlítható, labdaszerzés, tizenhatosa, találkoznak, aranylabdás, elődöntőben, németország, hasonlítani,
© 2013 TVN.HU Kft.