Regisztráció  Belépés
A BTel régiós terjeszkedésről és sajátrészvény-vásárlásról döntött
... milliárd forint forráshoz juttatták a társaságot. Egyrészt a nyári zártkörű tőkeemelések és részvényértékesítések révén több mint 1 milliárd forintot vont be a társaság, valamint a szeptemberi nyilvános részvényértékesítésből 453 millió forint bevétele származott.
Az igazgatótanácsi ülésen módosították a társaság tevékenységi körét, amely a reklámügynöki tevékenységgel egész...
Kamatdöntés - A monetáris tanács lát lehetőséget további óvatos lazításra
... nyilvánosságra hozta a csütörtökön publikálandó inflációs jelentésből.
Az MNB ebben az évben 1,7 százalékos éves átlagos inflációval és 1,1 százalékos gazdasági növekedéssel (GDP) számol a szeptemberi inflációs jelentésben jelzett 2,0 százalékos inflációval és 0,7 százalékos GDP-növekedéssel szemben. A jövő évre szintén a szeptemberinél (2,4 százalék) jóval alacsonyabb 1,3, s...
A GVH 10 millió forintra bírságolta a Lyoness cégcsoportot
...
A hivatal megállapította, hogy az érintett cégek a Lyoness rendszer tavaly szeptemberi népszerűsítése során valótlanul állították, hogy a regisztrált tagok minden vásárlást követően, azonnal pénzvisszafizetésben részesülnek.
A GVH vizsgálata szerint a reklámok fő üzenete az volt, hogy a fogyasztó minden vásárlás után azonnal, automatikusan pénzvisszatérítésben részesül,...
Prőhle: a kulturális kapcsolatok jelentik a magyar-francia viszony "kemény magját"
... kormány a frankofón ügyekért felelős miniszteri biztost is kinevezett.
Prőhle Gergely találkozott Michel Billout szenátorral, aki a szenátus Magyar-Francia Baráti Csoportjának szeptemberi magyarországi látogatását követően jelentést készített a magyar kormány reformjainak mérlegéről.
A december 10-én közzétette szöveg a helyettes külügyi államtitkár szerint sokkal pozi...
A Tej Terméktanács nem változtatott alapár-prognózisán
... prognózis irányt mutat a termelőknek és a feldolgozóknak szerződéseik megkötéséhez, illetve módosításához.
Az elnökség pedig azért nem módosította - a negyedévenként felülvizsgált - szeptemberi előrejelzést, mert a piaci viszonyokban alapvető változás nem történt. Azaz továbbra is a kereslet a tejpiaci folyamatok alapvevő meghatározó eleme, és ebben jelentős változás nem várh...
KSH: tovább nőttek a keresetek októberben
... bérek, míg a nettó bérek 6,8 százalékkal.
A havi rendszeres - prémium, jutalom és egyhavi különjuttatás nélkül számított - jövedelem növekedése is gyorsult a versenyszférában a szeptemberi 3,9 százalék után 4,9 százalékosra.
A közszférában 7,6 százalékkal magasabbak voltak a bruttó bérek, mint tavaly októberben, a nettó keresetek 8,5 százalékkal emelkedtek, a közfoglalko...
A Lyoness nem ért egyet a GVH határozatával, de a büntetést befizeti
... kedden hozta nyilvánosságra határozatát a Lyoness Hungary Kft. és a Lyoness Holding Europe AG megbírságolásáról. A hivatal álláspontja szerint az érintett cégek a Lyoness rendszer tavaly szeptemberi népszerűsítése során valótlanul állították, hogy a regisztrált tagok minden vásárlást követően, azonnal pénzvisszafizetésben részesülnek.
A Lyoness közleményében hangsúlyozza, ho...
Női kosárlabda Euroliga - Továbbra is nyeretlen a Győr
... 17-19, 14-16)------------------------------ ------------------------------------ -----a magyar csapat legjobb dobói: Vandersloot 24, Tinkle 14
A magyar bajnoki ezüstérmes - amelynek szeptemberi buszbalesetében elhunyt Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter sportigazgató - négy vereség után az első győzelmét szerette volna megszerzni az 1/3-as mérleggel álló Kayseri ellen.
A...
Lemondott a német szélsőjobboldali NPD elnöke
... eurós büntetésmiatt súlyos pénzügyi válságba került, és a tagság több mint 10 százaléka kilépett a szélsőjobboldali körökben erősen vitatott politikai vonalvezetés miatt.
A párt a szeptemberi országos parlamenti választáson a szavazatok 1,3 százalékát szerezte meg, támogatottsága visszaesett a négy évvel korábbi 1,5 százalékhoz képest. December elején a törvényhozás felsőház...
Fed-döntés - Londoni elemzők: lassulhat az MNB-enyhítés, nem valószínű piaci felfordulás
... ház szerint azt, hogy a Fed bejelentése nem érte sokkhatásként a piacokat, mutatta az is, hogy az amerikai kincstárjegyhozamok már a mostani ülés előtt a Fed monetáris testületének szeptemberi ülését megelőző szinteken jártak, márpedig a Fed-enyhítés elkezdése akkor sokkal erőteljesebb konszenzusos várakozás volt, mint most.
A Bank of America-Merrill Lynch elemzői szerint Ber...
szeretettel
... dombokon túl
kémények háztetők és
házak is talán

a hegyi ösvény
bogáncs tövis és kóró
fölemelkedés

vízen túl dombok
hűvös és homályos a
szeptemberi nap

a szomszéd hegyről
ősrégi templom-erőd
őrzi a völgyet

eső szemerkél
dombra épül a templom
sáros az ösvény

árokban megyünk...
Luc Besson szuperstúdiójának finanszírozását vizsgálja a párizsi ügyészség
... szuperprodukciók gyártására alkalmas komplexum előkészítésén.
A kormányváltást követően azonban Aurélie Filippetti szocialista kulturális miniszter látványosan távol maradt a stúdió 2012 szeptemberi avatásáról.
Az EuropaCorp közölte: "a vizsgálat be fogja bizonyítani, hogy a vezetőkhöz és a részvényesekhez hasonlóan a vállalat sem kapott semmilyen elsikkasztott közpénz...
Bajnai: Magyarország rosszabbul él és rossz irányba halad
... Európai Parlamentben megszavazott Tavares-jelentést. Bajnai Gordon szerint jellemző, hogy augusztusban az volt a hír, hogy Simicska Lajos Közgépje nem nyert egy közbeszerzésen.
A szeptemberi tanévkezdés káoszt okozott, kiderült, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ nem egyszerűsíti, hanem bonyolítja a tanárok, a szülők és a diákok életét, a tankönyvellátást pedig tön...
1-2-3. Szerelem és erőszak
... mellé állt volna,
- vagy befogadta volna!!!

(Folyt. köv.)

Bóna Mária Ilona
3. SZERELEM és ERŐSZAK

Visszatérve a szeptemberi szombathoz (akkoriban még szombaton is dolgozni kellett) amikor még napközben tombolt a nyár. (Csak az éjszakák voltak már egyre hűvösebbek.)

Tiborcának hazafelé jól esett Bercze...
Századvég: több oktatás- és egészségpolitikai intézkedésnek magas a társadalmi támogatottsága
... társadalom túlnyomó többsége, mintegy 86 százaléka támogatja a családi pótlék megvonásának lehetőségét, és mindössze 12 százalék ellenzi.
A kötelező erkölcstan- vagy hittanoktatás szeptemberi bevezetésével a társadalom többsége, mintegy 68 százaléka egyetért, 31 százaléka azonban ellenzi azt.
A többség (mintegy 58 százalék) támogatja azt is, hogy a felsőoktatásban állam...
Németországban 100 euró lehet az autópályadíj
... több mint ezer kilométernyi főutat is fizetőssé tettek. Az már többször felvetődött, hogy a személygépkocsikra is ki kellene terjeszteni a rendszert.
A témát a CSU vette elő a szeptemberi választások előtti kampányban. "Ember nem érti, miként fordulhat elő, hogy nekünk majdnem minden szomszédunknál fizetni kell, a szomszédok viszont nálunk ingyen használhatják a sztrádákat" -...
További országokkal tervez katonai együttműködést kötni a honvédelmi tárca
... bevezetését, új katonai etikai kódex kidolgozását, valamint új digitális topográfiai adatbázis kialakítását.
A jövő évi feladatok felsorolásában az elsők között szerepel a NATO 2014. szeptemberi csúcstalálkozójára való felkészülés, valamint a NATO magas szintű csoport budapesti ülésének, továbbá a Közép-európai Védelmi Együttműködés (CEDEC) védelmi miniszteri találkozójának m...
Odáig vannak az emberek a döbrögista hordáért!
... 86 százaléka támogatja a családi pótlék megvonásának lehetőségét, és mindössze 12 százalék ellenzi.

Még a hittant is

A kötelező erkölcstan- vagy hittanoktatás szeptemberi bevezetésével a társadalom többsége, mintegy 68 százaléka egyetért, 31 százaléka azonban ellenzi azt.

A többség (mintegy 58 százalék) támogatja azt is, hogy a felsőoktatásban álla...
MNB: nőtt a fizetési mérleg többlete a harmadik negyedévben
... második negyedév folyó fizetési mérleg többlete 612 millió euró, az első negyedévé 666 millió euró volt.
Az áruforgalmi többlet kiigazított értéke 1224 millió euró volt a július-szeptemberi időszakban. Az export szintje szezonálisan igazítva az előző negyedévhez képest emelkedett, elérte a 19 742 millió eurót, az import némileg csökkent, 18 377 millió euró volt.
A szolg...
A német CDU a Zöldekkel alakít kormányt Hessen tartományban
... ökopárt két év után, 2010-ben kilépett a koalícióból.
A két párt hagyományosan szemben áll egymással, Hessenben pedig mindig is rendkívül élesek voltak az ellentétek közöttük, de a szeptemberi tartományi választás után két hónappal mégis tárgyalni kezdtek, mert kiderült, hogy csak együtt tudnak a tartományi gyűlésben többséggel rendelkező kormányt alakítani.
A koalíciós ...
1 2 3 .......182 183 184 185 ....277 278 ....368 369 370 
Címkék: Prőhle Gergely, Michel Billout, Magyar-Francia Baráti Csoportjának, Lyoness Hungary Kft, Lyoness Holding Europe AG, Fűzy Ákos, Tapodi Péter, America-Merrill Lynch, Aurélie Filippetti, Európai Parlamentben, Bajnai Gordon, Simicska Lajos Közgépje, Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, Bóna Mária Ilona, Közép-európai Védelmi Együttműködés, monetáris tanács, kulturális kapcsolatok, magyar-francia viszony, keresetek októberben, büntetést befizeti, német szélsőjobboldali, párizsi ügyészség, társadalmi támogatottsága, honvédelmi tárca, döbrögista hordáért, fizetési mérleg, harmadik negyedévben, nyári zártkörű, szeptemberi nyilvános, igazgatótanácsi ülésen, társaság tevékenységi, reklámügynöki tevékenységgel, csütörtökön publikálandó, szeptemberi inflációs, jövő évre, hivatal megállapította, érintett cégek, regisztrált tagok, fogyasztó minden, frankofón ügyekért, szenátus Magyar-Francia, magyar kormány, december 10-én, helyettes külügyi, feldolgozóknak szerződéseik, elnökség pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.